SENEST SET
FAVORITTER

Ringsbjergvej 16, 4682 Tureby

Erhvervsejendom til attraktiv pris ifht. bygningsmasse og gr

5.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11R15206Type : Lager & Produktion

Flot hovedbygning til administration/kontor hvor man kan sætte sit eget præg

Ejendommen er beliggende på en knap 20.000 m² stor grund i Tureby, 5 minutters kørsel fra Herfølge. Ejendommen har stor synlighed fra motorvejen og under 10 minutters kørsel fra nærmeste til- og frakørsel.

Ejendommen er opført i flere etaper og består af den originale bygning fra 1898, en Plesner-tegnet landsbyskole, i dag indrettet til kontor og administration for selskabet og ejer Stormøllen A/S.
Bygningen fremstår i pæn stand udvendigt, men kræver nogen istandsættelse indvendigt. Bygningen er i gule sten og med gammeldags skifertag. Der er udskiftet vinduer i 1997.
Bygningen er i stueplan indeholdende mindre hall, 3 kontorer, edb-rum, personalefaciliteter i form af køkken og toilet, samt mødelokale. Fra hallen er der via trappe adgang til 1 og 2. sal.
På 1. sal er der indrettet 5 gode kontorer, her af et stort flot hjørnekontor med pejs, mødelokale, køkken med viktualie-rum, samt toilet og bad.
2. salen har ikke været benyttet i nogen tid, men der er 3 mindre lokaler.

Fra hovedbygningen er der umiddelbar adgang til grovlager medældre støbt gulv samt tagdækning af metalplader. Fra grovlageret er der adgang dels til lignende hal, der pt. benyttes til emballageopbevaring, dels til påslag. Emballagelageret er udført med støbt gulv, og tagdækning af stålplader, og her er dobbeltdør ud til større overdækket areal, samt til mindre værksted der igen fører til fyrrum og overfladisk olietank.

Der er på grunden endvidere fritliggende bygning, indeholdende dels kompressorrum, dels blandingsrum og laboratorium. Bygningen skal opdateres.

Der er endvidere en transformatorstation på grunden, og sælger har oplyst, at der er indlagt mange ampere i produktionsbygningerne.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
5.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.847,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
8,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2627 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19452 m²

Faciliteter

Bad
Pejs
Fyrrum
Toilet
Hall
Laboratorium
Mødelokale
Mødelokale
Køkken
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Skifertag

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Okt2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere