SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedvej 523, 4632 Bjæverskov

Offentligt udbud - vejledende udbudspris

5.270.850,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17822111BType : Grunde

 

For Køge Kommune udbydes storparcel på ca. 12.402 m², på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 396 af 03.03.2021, jf. bilag.

Grunden udbydes med vejledende udbudspris kr. 425 pr. m² og kan eventuelt opdeles i to med fælles adgangsvej, dette kræver særlig projektforslag.

Beliggende på Ringstedvej i Bjæverskov med 2 km. til Vestmotorvejen. Grunden er regulær og giver mulighed for anvendelse som f.eks. entreprenør, lager eller værksted. Beliggenheden er ideel og der er kun 10 min. til Skandinavisk Transportcenter ved Køge.

I forlængelse af denne grund er der et mellemstort allerede udbygget erhvervsområde, hvor der ligger flere større virksomheder.

Bilag og tilbudsblanket kan rekvireres ved særskilt henvendelse hos Nordicals Sjælland.

Særlige forhold:
Der henvises til faktablad udarbejdet af Køge Kommune for yderligere oplysninger om salgsvilkår. Faktabladet er vedlagt nærværende salgsopstilling.

Politisk godkendelse:
Køge Kommune er ikke forpligtet til at acceptere givne tilbud, der hver især forudsætter særskilt politisk behandling og godkendelse, før handlen er endelig.

Overtagelse:
Ejendommen overtages den første måned i den måned, der følger efter den første hele måned efter Byrådets godkendelse er meddelt.

Købesum:
Ejendommen udbydes med vejledende pris kr. 425 pr. m². Ejendommen sælges som ubebygget areal, hvorfor købesummen bliver tillagt moms.

Købstilbudsblanket:
Der afgives kontant og skriftligt købstilbud til: 4000@nordicals.dk og johan.leo@koege.dk

Købstilbuddet er uigenkaldeligt og bindende for tilbudsgiver indtil 6 uger efter afgivelse, idet køber i øvrigt er bekendt og indforstået med, at sælger med henvisning til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 03.03.2021 (Bekendtgørelsen om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme) forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud.

Hvis sælgers skriftlige accept ikke foreligger inden den førnævnte bindingsfrist, anses købstilbuddet for bortfaldet.

Økonomi

Pris i kr.
5.270.850,-
Pris pr. m² kr.
425,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
40 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12402 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere