SENEST SET
FAVORITTER

Tangmosevej 99, 4600 Køge

Velegnet til pladskrævende varer eller bilhus

48.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10819308Type : Detailhandel/butik

 

Ejendommen er genopført i 2012 efter en større brand, hvor hovedparten af ejendommen nedbrændte og består af to bygninger, hvoraf den forreste del udgør størstedelen af det samlede byggeri.

Mod Tangmosevej er der en stor flot glasfacade til butikslokalet der er 1.001 m² inkl. nogle salgskontorer og indgangspartiet. Der er opbygget en flot og åben indskudt etage til udstilling/butik eller kontor, der er på yderligere 777 m² inkl. den del der går videre ind i udstillingslokalet, hvor der er direkte adgang via butikken til de 1.852 m² udstilling i flot kvalitet. Lokalet er luftigt og åbent uden søljer. I denne afdeling er der 231 m² kontor, toiletter mv.

I forlængelse af udstillingen ligger lageret på 472 m², hvor de 44 m² er indrettet til et mindre kontor. Bag lageret er der flot værksted på 606 m². Både lager og værksted har egen port.

I selvstændig bygning bagerst på grunden - med med adgang via værkstedet - er der en hal til værksted / klargøring, hvor der ligeledes er indrettet område til godkendt vaskehal.

Alle arealer er opmålt af landinspektør og er dermed korrekte.

Grunden der er på i alt 12.733 m² er befæstet og indhegnet, hvilket giver en exceptionel udnyttelsesgrad og anvendelse i hverdagen. Der er yderligere byggeret på grunden på anslået 1.000 m².

Parkering til kunder sker primært på den forreste del af grunden mod Tangmosevej.

Beliggenheden er perfekt i Køges bedste bilkvarter med f.eks. TOYOTA, PEUGEOT og VOLVO samt STARK. Ind-/udkørsel til KARA pladsen i Køge sker lige overfor Tangmosevej 99, hvor der ugentlig kører tusind biler ind og ud.

En ejendom med store anvendelsesmuligheder og med minimal tilvirkning uanset om det er virksomhed med bilsalg eller plads krævende varer der bliver den næste bruger af ejendommen.

Forslag til anvendelse

Bilhus

Økonomi

Pris i kr.
48.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
152.527,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
5188 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12773 m²

Faciliteter

Glasfacade
Parkering
Toiletter
Port
Parkering
Værksted
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK