SENEST SET
FAVORITTER

Hjørnegårdsvej 7, 4623 Lille Skensved

Boligdrømme og erhvervsliv blomstrer

5.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML70094Type : Andre typer

Her strækker boligen sig over 150 kvadratmeter iét plan, mens det tilhørende værksted imponerer med hele 330 kvadratmeter, som

På en betagende stor grund udfolder sig denne blandede bolig/erhvervsejendom med uendelige potentialer. Her strækker boligen sig over 150 kvadratmeter i ét plan, mens det tilhørende værksted imponerer med hele 330 kvadratmeter, som tidligere har rummet entreprenørvirksomhed og elektrikerværksted. Mulighederne er mangfoldige, og du kan lede dit familieliv side om side med dine erhvervsmæssige ambitioner, da alt det nødvendige er samlet lige ved siden af dit hjem.

Den frodige have omslutter ejendommen som en hemmelig oase, hvor høje træer og blomstrende beplantning skaber en skøn atmosfære, der skærmer dig fra nysgerrige blikke. En solrig terrasse indbyder til hjertevarmende stunder med familie og venner, mens børnene har rigelig plads til at udfolde sig med leg og boldspil. Den fine gårdsplads med rådhusbelægning byder velkommen til hjemmet. Carport og rigelig parkering gør hverdagen smidig. 

Men det mest uforglemmelige træk ved boligen er den ekstraordinære udestue, som nærmest smelter sammen med naturen omkring. Med loft til kip og panorama-vinduer omslutter udestuen opholdsstuen i et fortryllende spil af naturligt lys og giver dig en næsten magisk forbindelse til dine omgivelser. Det store spisestue/alrum fungerer som hjertet af boligen og byder på en åben og luftig atmosfære, hvor familiens samvær blomstrer. Det veludstyrede køkken, delvist afskærmet af en elegant halvmur, indbyder til kulinariske udfoldelser. Der er også blevet kælet for detaljerne med et moderniseret gæstetoilet og et flisebadeværelse, som lokker med både brusehjørne og spa-badekar. 

Den fascinerende erhvervsbygning, som strækker sig mod enden af grunden, giver dig et væld af muligheder. Her finder du et værkstedskontor og tre rummelige værkstedslokaler, alle med porte og lift i ét af lokalerne. Toilet- og badefaciliteter samt en hyggelig frokoststue fuldender erhvervsdelen af ejendommen. 

Med sine imponerende faciliteter er denne unikke ejendom som skabt til at forene familie og job i perfekt harmoni. Lad din fantasi og mavefornemmelse guide dig mod en fremtid, hvor dine boligdrømme og erhvervsliv blomstrer i en smuk forening.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
5.995.000,-
Pris pr. m² kr.
12.490,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.839,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
83,-

Lokalet

Etage areal
480 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3251 m²

Faciliteter

Badekar
Gæstetoilet
Parkering
Terrasse
Gårdsplads
Port
Køkken

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere