SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedvej 503, 4632 Bjæverskov

Projekt, nedrivning eller eget brug

4.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 46900655Type : Andre typer

Grundareal på 2.274 m² - Central beliggenhed - Mulighed for opførelse af nyt projekt

•Udviklingsejendom med mulighed for opførelse af nyt projekt
•Ejendommen er i mindre god stand, derved mulighed for hel eller delvis nedrivelse
•God beliggenhed, tæt på indkøbsmuligheder og motorvej
•Busstoppested blot 50 meter fra ejendommen
Ejendommen er beliggende på Ringstedvej 503 i Bjæverskov, som er en del af Køge Kommune. Ejendommen har et grundareal på 2.274 m² og er beliggende på matrikelnummeret: 3F Bjæverskov By, Bjæverskov / 3UH Bjæverskov By, Bjæverskov, som har zonestatus: Byzone.
Ringstedvej 503 er opført i 1875. Ejendommen består af 3 bygninger, som udgør et samlet bebygget areal på 488 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 534 m², og udgøres af 116 m² boligareal og 418 m² erhvervsareal.
Ejendommen indeholder samlet 1 boligenhed med facade ud til Ringstedvej. Boligenheden har stueplan og 1. sal, hvor stueplan er indrettet med et rummeligt og fuldt funktionelt køkken, 1 toilet/bad samt 2 værelser, der benyttes som stue. 1. salen er indrettet med 3 store værelser, en mindre gang og en hyggelig altan. Værelserne er lyse, og med højt til loftet.
Ejendommens erhvervsenhed består af en større bygning, som i alt indeholder 14 værelser fordelt på stueplan og 1. sal. Erhvervsenheden har, udover værelserne, to køkkener, en større garage, udestue, et disponibel rum samt 5 toiletter, hvoraf 4 har bad. Erhvervsenheden benyttes lige nu til Massageklinik og Bed & Breakfast.
Ejendommen har desuden et større udenomsareal med terrasse, have samt adskillige parkeringspladser. Terrassen er placeret mellem bolig- og erhvervsenheden, og binder derved de to bygninger sammen, og skaber sammen med baghaven et privat opholdsareal.
Ejendommen er som helhed i mindre god stand, hvorfor den i høj grad egner sig som udviklingsejendom med hel eller delvis nedrivelse og efterfølgende opførelse af et nyt projekt.
Ejendommen ligger central placeret i Bjæverskov, og er dermed tæt på byens restauranter, institutioner, indkøbsmuligheder samt offentligt transport, hvor det tætteste busstoppested er Bjæverskov, Lidemarksvej (Ringstedvej), som ligger blot 50 meter væk.
Vestmotorvejen ligger desuden kun 5 min væk i bil

Forslag til anvendelse

Restauranter

Økonomi

Pris i kr.
4.000.000,-
Pris pr. m² kr.
7.491,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
534 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2274 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Garage
Toilet
Opholdsareal
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere