SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 5C, 4600 Køge

Byejendom med liebhaverlejlighed

14.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10820264Type : Andre typer

 

Byejendom beliggende på Nørregade i Køge tæt på Torvet og byens mange butikker og caféer.

Ejendommen er i tre etager, hvor stueplan er udlejet til Leif Jørgensen Ure | Guld | Sølv og har været det siden 1. januar 2003. Butikken har trods sin lille størrelse en god og flot facade med to vinduer og en glasdør. Lejemålet er på 81 m² med tilhørende lager på 22 m².

På de øvrige etager ligger der en eksklusiv og totalmoderniseret bylejlighed i to plan på 172 m2. Alt i lejligheden er enten nyt eller nænsomt restaureret, og materialevalget er eksklusivt og rustikt med f.eks. 30 cm brede Dinesen Douglas plankegulve i hele længder, Unoform køkken samt 2 badeværelser.

1. salen er indrettet med entre /gang der giver adgang til lækkert badeværelse samt til en stor åben stue med gaspejs tilsluttet naturgas. I stuen er der et integreret barområde i Unoform med bl.a indbygget Gaggenau vinkøleskab og almindelig køle- og fryseskab. En perfekt krog i hyggelige omgivelser. Køkken med eksklusive hvidevarer og direkte adgang til vestvendt altan. Herudover er der mindre viktualierum under trappen til 2. sal.

Der er adgang til 2. sal via flot gammel trappe i træ, hvor man træder direkte op i et stort åben rum med loft til kip, som enten kan fungere som meget stort soveværelse eller evt. med lette vægge deles op i flere værelser, rummet har desuden et indhak som kan indrettes som walk-in closet. Herudover eksklusivt badeværelse med badekar og bruseniche samt et praktisk bryggers/vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt diverse skabe - alt lavet i bedste kvalitet.

Der er tør kælder på 86 m2 med nyt naturgasfyr, hvor størstedelen tilhører boligen.

Ejendommen har en flot nyanlagt solrig vestvendt gårdhave tilhørende boligen. I gården er der desuden et muret udhus til opbevaring af cykler, havemøbler o.l. og der er indrettet afskærmet plads til dagrenovation.

Ejendommen er opdelt i to ejerlejligheder, hvilket giver mulighed for at erhverve boligen privat og erhvervsdelen i virksomhedsregi - f.eks. som investering med gode skattemæssige afskrivninger.

Alle udvendige facader og tag er nyere og top vedligeholdt.

Kort sagt: En af byens bedst beliggende og mest eksklusive byejendomme i hjertet af Køge centrum med en ledig 2-plans liebhaverlejlighed, der enten kan udlejes eller anvendes af køber selv.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
14.300.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
303.359,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
882,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.301,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
50,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
344 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
191 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gårdhave
Kælder
Plankegulv
Viktualierum
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Køl
Vinkøleskab
Naturgasfyr
Tørretumbler
Vaskemaskine
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK