SENEST SET
FAVORITTER

Mazdavej 3, 4600 Køge

Gode eksponeringsmuligheder for erhverv

4.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 46900474Type : Andre typer

Gode eksponeringsmuligheder for erhverv - mulighed for bolig

Ejendommen har af nuværende ejer, været brugt som bolig og salg af biler. Ejendommens areal er 395 m², og består af bolig med stor lukket have, salgslokale og værksted-/opbevaringslokaler. Imellem ejendommens bygninger er indrettet en lukket gårdhave.
Ejendommen har facade ud til Københavnsvej, hvilke giver unikke eksponeringsmuligheder. Området foran ejendommen har været anvendt til udstilling af biler, og er med fast belægning. På modsat side af Københavnsvej, er der stort naturskønt område som giver ejendommen udsigt til Køge bugt.
Kunder kan besøge ejendommen via den ”officielle” indkørsel på Mazdavej. Men man har også mulighed for at parkere lige foran ejendommen.
Grunden er på 2.498 m², og områdets bebyggelsesprocent er 50%. Der må opføres bygninger op til 12.5 meter i højden. Lokalplan Ø2 er gældende for området og beskriver de nærmere detaljer for bebyggelse og udnyttelse. Der er ifølge lokalplan mulighed for at have bolig på ejendommen
Når man træder ind i ejendommens hovedbygning, mødes man af nuværende ejers salgskontor, som er indrettet med kontorarbejdsplads, loftspots og eget toilet.
Den resterende del af hovedhuset har været benyttet som bolig og indeholder: Stor vinkelstue med pejs og udgang til stor lukket have, pænt køkken med hvidevarer i stål og hyggelig spiseplads, fyrrum/bryggers, værelser i varierende størrelse samt bad-og toiletter. Ejendommens loftrum er indrettet så det kan benyttes til opbevaring.
Ejendommens værksted-/opbevaringslokaler er opført i gulpudset betonelementer. Gulvet er støbt beton og er indrettet med værkstedsgrav.
Ejendommen opvarmes med oliefyr og pejs.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
4.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
395 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2490 m²

Faciliteter

Bad
Pejs
Toilet
Gårdhave
Spiseplads
Loftrum
Køkken
+Mere

Teknik

Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK