SENEST SET
FAVORITTER

Bjælkevangen 3, 2690 Karlslunde

145 m2 tidssvarende villa med 200 m2 erhvervslokaler

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: JH7507Type : Andre typer

 

På 1.156 m2 hjørnegrund i fuldt udbygget erhvervsområde i hyggelige Karlslunde Landsby, med skole, gadekær og SuperBrugs, ligger denne præsentable villa i ét plan på 145 m2 samt 200 m2 erhvervsbygning, hvoraf de 100 m2 er indrettet til kontor, men med rigtig mange alternative anvendelsesmuligheder.

Boligen er opført i 1977 og er blevet løbende moderniseret og vedligeholdt, senest i 2008 med 2 nye badeværelser og elegant Designa køkken med massiv stavlimet bordplade og komplette integrerede hvidevarer samt nye vedligeholdelsesfri lavenergivinduer med 3-lags lavenergivinduer fra 2019.
Fin komfort med opvarmede klinkegulve i entre, køkken, bryggers og badeværelser.
Indenfor møder vi entré med klinker og garderobe, køkken og bryggers med vaskesøjle, soveværelse med skabsvæg med skydelåger og badeværelse med væghængt toilet og bruseniche.
Endvidere stor spise- og opholdsstue med glasparti og udgang til fliseterrasse med pavillon samt opvokset have med højbede til de grønne fingre.
Endelig separat børneafdeling indeholdende mellemgang, badeværelse med væghængt toilet og bruseniche samt 2 mindre og ét stort værelse med egen indgang.

Erhvervsbygningen indeholder lagerhal samt administrationsafdeling indeholdende kontor, arkivrum, toilet samt stort mødelokale med mange anvendelsesmuligheder. Lette skillevægge som muliggør en fleksibel anvendelse til mange formål.

Her får du en præsentabel og tidssvarende ejendom med spændende arkitektur og fine anvendelsesmuligheder, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
11.580,-
Årlige driftsudgifter kr.
9.684,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-

Lokalet

Etage areal
345 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1156 m²

Faciliteter

Arkivrum
Badeværelse
Garderobe
Glasparti
Toilet
Mødelokale
Opholdsstue
Skillevægge
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere