SENEST SET
FAVORITTER

Holmagervej 4, 8543 Hornslet

Domicilejendom i høj kvalitet

6.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300043Type : Lager & Produktion

Lager og kontorejendom i høj kvalitet

Ejendommen
•375 m2 kontor/showroom og 460 m2 højloftet lager
•Forsynet med ledhejseport og sluseområde
•Opvarmet produktions- og lagerlokaler
•Delvist befæstet grund med udvidelsesmuligheder

Ejendommen er opført i 2010 med kvalitet i højsædet både udvendig, såvel som indvendig. Ydervæggene er opført i betonsandwichelementer med built-up tag. Der er vinduer i facaden samt ovenlysvinduer i lagerdelen, hvorved der opnås et optimalt lysindfald.
Ejendommen udgør et samlet areal på 835 m2, fordelt på 190 m2 kontor samt velfærd, 185 m2 showroom og 465 m2 kvm højloftet lager.

Administrationsafsnittet entreres via et vindfang, hvorfra man træder ind i storrumskontor og loungeområde med adgang til møde-/konferencelokale samt direktionskontor. Herudover pænt Invitakøkken med låge- og skuffefronter i højglans samt Siemens hvidevarer og Vola armaturer. Der er ligeledes adgang til badeværelse og væghængte toiletter, som ligeledes er installeret med Vola armaturer. Gulvene i badeværelse, omklædning, toilet og køkken er belagt med mørke/antracitgrå klinker, og administrationsafsnittet har flotte, antracitfarvede tæpper. Administrationsafsnittet er i øvrigt forsynet med varmepumpe med køl. Ejendommens udenomsareal er delvist befæstet med SF-sten og udlagt til parkering.

Der er direkte adgang til lagerdelen fra administrationsafsnittet. Lageret er opvarmet ved kalorifereblæsere og har en frihøjde på ca. 5,9 m, hvorfor der er rig mulighed for at kunne stille paller i højden, således kvadratmeterne udnyttes til fulde. Her er desuden etableret oplukkelige ovenlys i taget. Fra lageret er der via dobbeltdør adgang til indskudt dæk på ca. 185 m². Dette kan anvendes fuldt ud som lager ved brug af truck, alternativt kan det anvendes som showroom og kan i princippet også nemt apteres til kontor med en intern trappe fra stueetagen.
Der er elport i terrænniveau med indvendig portsluse med målene 3 x 3,2 m.

Der er et indhegnet grundareal på 3.999 m² med adgang via manuel portåbning samt udvendig belysning på bygning ved p-plads og port. Lokalplanen tillader en bebyggelsesprocent på 40%, hvilket muliggær en tilbygning på ca. 765 m2.
Her får din virksomhed en fuldstændig indflytningsklar og yderst moderne lager-/produktionsejendom med tanke for evt. fremtidig alternativ anvendelse samt en større, indhegnet grund.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i Hornslets veludbyggede erhvervskvarter. Området huser flere typer virksomheder heriblandt: Refurb A/S, Varo Specialmaskiner A/S, Johnson Controls, S. D Kjærsgaards A/S, EL:CON A/S, Helm Skandinavien A/S og Sabro Industri ApS. Fra ejendommen er der ca. 5 minutters kørsel til Djurslandmotorvejen, hvorfra der er ca. 10 minutters kørsel til Aarhus og Motorvej E45.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom
Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
6.695.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
835 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3999 m²

Faciliteter

Badeværelse
Omklædning
Vindfang
Toilet
Loungeområde
Parkering
Storrumskontor
Port
+Mere

Teknik

Ledhejseport
Elport
Køl

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK