SENEST SET
FAVORITTER

Sletten 2D, 8543 Hornslet

Kontor/lager midt i industrikvarter

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300165Type : Kontor

Kontor/lager midt i Hornslets industrikvarter

•Beliggende i udbygget industrikvarter
•Fleksibel ejendom og indretning
•Mulighed for leje
•Anvendelig til mange typer virksomheder
Ejendommen er opført 1985. Det samlede etageareal andrager 270 m² og fordeler sig med ca. 200 m² kontor-/velfærdsfaciliteter og 70 m² lager. Kontorområdet er indrettet med kontorer i varierende størrelser, men kan nemt indrettes på anden vis, da størstedelen af alle vægge i ejendommen er lette vægge.
Det er muligt et genetablerer adgang til lagerområdet via en ledhejseport, idet man i dag har isat et stort vinduesparti som erstatning for den tidligere port. Porten er blot trukket op og gemt på loftet, og kan hurtig og nemt isættes igen.
Ejendommen er anvendelig for mange typer virksomheder grundet den fleksible indretning. Der vil med nemt kunne indrettes værksted til både auto, snedker og lignende. Herudover vil ejendommen være oplagt til webshop, som skal bruge kontorpladserne men samtidig have et mindre lager i eget hus.
Ejendommen opvarmes med varmepumper, idet man har optimeret på ejendommens opvarmningsudgifter fra de tidligere elradiatorer.
Ejendommen kan også lejes, både helt eller delvist. Såfremt man ønsker at starte på en lejeperiode med en forkøbsret, er sælger også indstillet på at lave en aftale på disse vilkår.
Det vil efter nærmere aftale være muligt, at tilkøbe dele af nabogrunden, Sletten 4, som har et samlet grundareal på 3.642 m².
Ejendommen er beliggende midt i det næsten fuldt udbygget erhvervsområde i Hornslets industrikvarter med gode tilkørselsforhold.
Der arbejdes for etablering af et trinbræt i industriområdet, som vil løfte til-/frakørselsforholdene med offentligt transport yderligere. Der er i dag busforbindelse ca. 600 meter fra ejendommen.
Hornslet er en stationsby på Djursland med 5.929 indbyggere ca. 21 km nordøst for Aarhus. Byen ligger i Syddjurs Kommune og hører til Region Midtjylland.
Selv om Hornslet er Djurslands tredje største by, er den i realiteten en satellitby til Aarhus.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
7.389,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
270 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
674 m²

Faciliteter

Port
Lager
Kontor

Teknik

Ledhejseport

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere