SENEST SET
FAVORITTER

Overgade 23-25, 8400 Ebeltoft

Unik og charmerende mulighed i Ebeltoft

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000013Type : Hotel & Restaurant

Unik og charmerende mulighed i hjertet af Ebeltoft

• ”Den Skæve Bar” – en historisk bindingsværksejendom i smukke omgivelser
• 115 kvm bar samt 141 kvm istandsat privat bolig
• Både erhvervs- og boligdelen overtages til købers frie disposition
• Fredet ejendom (Overgade 23) opført i 1710
• Stemningsfulde og indbydende gårdhaver
• Kontant pris: 3.495.000 kr.

Ejendommen er opdelt i en erhvervsdel, som i dag består af ”Den Skæve Bar” og har adressen Overgade 23 samt en privat bolig, som har adressen Overgade 25.

Erhvervsdelen er opført i 1710 og anvendes i dag til bar under navnet ”Den Skæve Bar”. Det samlede erhvervsareal udgør i alt 115 kvm som er fordelt på et barområde, der entreres direkte fra den charmerende brostensbelagte Overgade, et køkken, samt de til baren hørende toiletter.

Fra barområdet er der direkte adgang ud til et yderst indbydende og hyggeligt gårdhave, der i sommerhalvåret bruges af barens gæster. Fra gårdhaven er der adgang til det gamle toldkammer, der i dag bruges til opbevaring, samt et lager med køl. Erhvervsdelen udgør en fredet ejendom, der med sin skæve bindingsværksfacade skiller sig positivt ud fra de omkringliggende nabohuse. Fra den brostensbelagte gade er ejendommen særdeles indbydende og den vækker i den grad nysgerrigheden hos de forbipasserende gæster.

Boligdelen har de senere år undergået en gennemgribende modernisering og fremstår særdeles indflytningsklar. Flotte plankegulve, fritlagte bjælker, troldtektlofter og adskillige ovenlysvinduer er blot et udsnit af de mange detaljer som boligen rummer.

De 141 kvm fordeler sig ud på 3 værelser, et bryggers, et rummeligt badeværelse, stort køkken alrum/stue og en ekstra stue. Boligen ligger godt gemt af vejen omkranset af de øvrige bygninger og har 2 udgange til den charmerende og private gårdhave mod sydøst og én udgang mod gården mod vest. Boligen har tidligere været anvendt til restaurant, hvor de to gårdhaver der forbinder erhvervs- og boligdelen var slået sammen.

Den sjæl og charme der florerer på matriklen, og i det kvarter hvor ejendommene er beliggende, er svært at retfærdiggør gennem ord og billeder – det er noget der skal opleves og vi ser derfor meget frem til at fremvise dette fantastiske sted for dig. Begge ejendomme overtages tomme for lejere og står ledig til købers disposition.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
256 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
336 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Gårdhave
Plankegulv
Toiletter
+Mere

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK