SENEST SET
FAVORITTER

Færgevejen 32, 8400 Ebeltoft

Projektgrund til helårsboliger i naturskønne omgivelser

16.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Søren Lindbjerg
Telefon +45 2013 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001502Type : Grunde

 

Kun få kilometer fra Ebeltoft Centrum og med Tolløkke Skov og havet som nogle af de nærmeste naboer, er her muligheden for at erhverve ca. 177.000 m² projektgrund til opførelse af helårsboliger. Et naturskønt område og alligevel ganske tæt på Ebeltoft by, som byder på gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og golfbane.
Ebeltoft er en hyggelig by kun ca. 40 minutters kørsel fra Aarhus. Beliggenheden lige ved vandet gør den til et yndet feriested og byens mange spændende butikker, dejlige restauranter, Fregatten Jylland, Glasmuseet og ikke mindst det gamle rådhus, gør den bestemt et besøg værd. Mange har fået øjnene op for denne naturskønne by på mere permanent basis og nyder roen og alle bekvemmelighederne hele året rundt. Fra Ebeltoft er der gode busforbindelser til Aarhus og det øvrige Djursland samt færgeforbindelse til Sjælland.
Lokalplanen giver mulighed for at udstykke ca. 50 nye parceller til en åben/lav helårsboligbebyggelse og ca. 27 tæt/lav helårsboliger. Den maksimale bebyggelsesprocent for åben/lav er 25 og 35 for tæt/lav.
Grundarealet forventes solgt til en entreprenør/projektudvikler, som vil opføre boliger og/eller udstykke i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser.
Grundarealet kan eventuelt handles momsfrit ved køb af selskabet Tolløkke ApS, CVR.nr. 37 93 94 55, hvor grunden er eneste aktiv. Ved en overdragelse af anparterne vil der tillige være mulighed for at overtage udskudt skat.
  • 177.338 m² grundareal
  • Bynært ved Ebeltoft og kun få minutter fra skov og strand
  • Godkendt lokalplan med mulighed for at udstykke 50 nye parceller til åben/lav helårsboligbebyggelse og 27 tæt/lav helårsboliger
  • Tilslutningsafgifter betales af køber
  • Udbudspris: 16.000.000 kr. kontant + moms (Alternativt momsfrit ved handel i selskabsform)

Økonomi

Pris i kr.
16.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
177338 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK