SENEST SET
FAVORITTER

Sjørupgårdvej 4A, 8581 Nimtofte

Smukt beliggende liebhaverejendom

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 89900038Type : Andre typer

Smukt beliggende liebhaverejendom med mange anvendelsesmuligheder

• Imponerende og gennemgribende istandsat ejendom
• 768 m² bolig og 1.571 m² erhverv
• 6 nyetablerede ferieboliger i 2 plan samt swimmingpool
• 1 helårsbolig på 185 m² samt 185 m² istandsatte erhvervsarealer
• Mange anvendelsesmuligheder eks. ferie- og kursuscenter, opholdssted m.m.

EJENDOMMEN

Det store landsted er oprindeligt bygget i 1842 og gennemgribende moderniseret i 2008, således at det fremstår rigtig pænt inden døre og indeholder alle moderne faciliteter. Ejendommen består af 3 bygninger alle gennemgribende istandsat.

Hovedhuset består af en helårsbolig på 185 m² og et erhvervsareal på 185 m². Erhvervsdelen består af et stort køkken/alrum med plads til alle ved det store langbord. På 1. sal findes opholdsstuen/konferencerummet med faciliteter til 50 personer, indrettet med storskærm og med mulighed for tilslutning af PC (skal medbringes), der er gratis trådløst internet og moderne møbler. Køkken/alrum og opholdsstue/konferencerum er forberedt til at kunne bruges til selskaber på op til 50 personer. I køkkenet i hovedhuset forefindes en industri opvaskemaskine, gaskomfur, et almindeligt komfur
samt to opvaskemaskiner.

Den ene sidebygning består af 6 nyistandsatte ferieboliger på 97 m² i 2 etager, der hver indeholder stue/køkken, 3 værelser, badeværelse, og udgang til egen privat terrasse mod havesiden. Alle køkkener er hver især udstyret med elkomfur, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og fryser. Desuden forefindes der spabad i alle lejlighederne. Herudover er der i bygningen swimmingpool med badefaciliteter samt et større lokale, der med fordel kan anvendes til kursusvirksomhed eller åbent kontorareal.

Den anden sidebygning består af et større rustikt indrettet lokale, med mange anvendelsesmuligheder. Det har tidligere været anvendt til større selskabet. Herudover er der teknikrum og garage.

BELIGGENHED

Ejendommen ”Sjørupgård”, der emmer af historie er unikt beliggende i naturskønt område i hjertet af Djursland ved den lille by Nimtofte.

‘Sjørupgaard‘ ligger tæt på Lübker Golf Resort med bl.a. wellnesscenter, subtropisk badeland og stor mesterskabsgolfbane designet af den velansete golfbanearkitekt Robert Trent Jones II. 5 km til Djurs Sommerland med sjove forlystelser for alle aldre.

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1860 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
38959 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Opholdsstue
Spabad
Swimmingpool
Terrasse
+Mere

Teknik

Fryser
Internet
Komfur
Køleskab
Opvaskemaskine
Teknikrum
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK