SENEST SET
FAVORITTER

Sjørupgårdvej 4A, 8581 Nimtofte

Smukt beliggende liebhaverejendom

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 89900038Type : Andre typer

Smukt beliggende liebhaverejendom med mange anvendelsesmuligheder

•Liebhaver landsted omkranset af fredskov
•Imponerende og gennemgribende istandsat i nyere tid
•1 helårsbolig på 185 m² og 6 enheder til ferieformål på hver 97 m²
•Erhvervsareal med større køkken, selskabslokale og konferencefaciliteter
•Mange anvendelsesmuligheder – herunder ferie- og kursuscenter, B&B m.m.

EJENDOMMEN

Det store landsted er oprindeligt bygget i 1842 og gennemgribende istandsat i 2008, således at det fremstår moderne og tidssvarende overalt indendørs. Ejendommens nuværende ejerkreds har brugt et tocifret millionbeløb på istandsættelsesarbejdet.

Hovedhuset består af en helsårsbolig på 185 m² og et erhvervsareal på 185 m². Boligdelen fungerer som helårs portnerbolig og erhvervsdelen består af et stort køkken/alrum med god plads til bespisning ved arrangementer. I køkkenet forefindes en industriopvaskemaskine, gaskomfur, et almindeligt komfur samt to opvaskemaskiner. På 1. sal findes opholdsstue/konferencerum med storskærm og mulighed for tilslutning af PC. Erhvervsenheden er forberedt til at kunne bruges til selskaber på op til 50 personer.

Den ene sidebygning består af 6 nyetablerede enheder til ferieformål på hver 97 m² fordelt på 2 etager. Hver enhed indeholder køkken, stue, 3 værelser, badeværelse og udgang til egen flisebelagt privat terrasse mod havesiden. Alle køkkener er udstyret med komfur, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og fryser. Desuden forefindes der karbad i alle lejlighederne. Herudover er der i bygningen to store fælleslokaler på knap 100 m², der med fordel også vil kunne anvendes til kursusvirksomhed, åbent kontorareal eller hobbyrum.

Den anden sidebygning består af et større rustikt indrettet lokale med mange anvendelsesmuligheder. Det har tidligere været anvendt til større selskaber og vil eksempelvis kunne udlejes til konfirmationer eller andre selskaber i dagtimerne. Alternativt vil det kunne fungere som showroom, legerum eller aktivitetsrum i anden form. Herudover er der teknikrum og garage.

Ejendommen besidder et stort udlejningspotentiale ved udlejning til konfirmationer, ferieboliger, B&B, kursuscenter mv.

BELIGGENHED

Ejendommen ”Sjørupgaard”, der emmer af historie er unikt beliggende i naturskønt område i hjertet af Djursland ved den lille by Nimtofte.

‘Sjørupgaard‘ ligger tæt på Lübker Golf Resort med bl.a. wellnesscenter, subtropisk badeland og stor mesterskabsgolfbane designet af den velansete golfbanearkitekt Robert Trent Jones II. 5 km til Djurs Sommerland med sjove forlystelser for alle aldre.

Omkring halvdelen af matriklen er udlagt til fredskov, hvilket fungerer som værn og bidrager til naturidyllen.

Fra ejendommen er der få minutters kørsel til Nimtofte by, der byder på indkøbsmuligheder, take away og Midtdjurs Friskole.Forslag til anvendelse

B&B

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Pris pr. m² kr.
4.556,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1756 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
38959 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Opholdsstue
Selskabslokale
Terrasse
Hobbyrum
Køkken

Teknik

Fryser
Komfur
Køleskab
Opvaskemaskine
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere