SENEST SET
FAVORITTER

Toftevej 10, 8543 Hornslet

Villa med erhverv/butik

2.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1909082Type : Andre typer

 

OMRÅDET:
Blandet bolig og erhvervsejendom med meget central og synlig beliggenhed midt i Hornslet. Toftevej er starten af "handelsgaden", der løber tværs gennem Hornslet, og med en placering lige overfor Super Brugsen er forretningen sikret en god eksponering. Hornslet er med sin nærhed til Aarhus og motorvejen en attraktiv by i vækst. Her er letbane, gode busforbindelser og et aktivt handelsliv.

EJENDOMMEN:
Her er gode rammer for den selvstændige eller til udlejning. Ejendommen, der er opført i år 1964 og tilbygget i år 1975, trænger til modernisering, men har mange anvendelsesmuligheder. Her har tidligere været elektriker med værksted og butik, ligesom der har været udlejet til optiker og malerbutik. Boligen er registreret til 126 m² samt 20 m² udestue, men der kan let integreres en del af erhvervsarealet, såfremt der ønskes en større bolig. Erhvervsdelen udgør 331 m² fordelt på både butik og værksted. Herudover er der yderligere 33 m² garage. Bag ejendommen er der stort parkeringsareal og en ugeneret baghave, grunden er på hele 1.240 m².

ANVENDELSESMULIGHEDER:
Med den centrale beliggenhed vil der kunne drives mange former for erhverv, herunder f.eks. alle former for butik, cafe, klinik, kontor eller lignende, men ejendommen vil også være perfekt til den selvstændige håndværker med lager/værksted. Ejendommen overtages tom til købers disposition.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
2.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.580,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
82,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
457 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1240 m²

Faciliteter

Garage
Parkeringsareal
Lager
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK