SENEST SET
FAVORITTER

Niels Bohrs Vej 21, 8660 Skanderborg

Domicilejendom ved motorvejen

40.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300136Type : Lager & Produktion

Domicilejendom med stærk synlig beliggenhed ved motorvejen

•Velbeliggende i større industriområde
•Domicilejendom i 1. række til motorvejen
•Samlet areal på ca. 5.800 m² – heraf 1.377 m² kontor og 4.423 m² lager og produktion.
•Yderligere bebyggelsesmulighed på ca. 6.500 m²
•Ejendommen kan også lejes

Ejendommen er opført i 1990, og er sidenhen blevet tilbygget i 2000. I dag er det samlet etageareal på 5.800 m², som fordeler sig på 1.377 m² kontor/velfærd, 2.288 m² lager, heraf 1.041 m² højlager, 1.924 m² produktion, samt 159 m² trappe og teknikrum.
Ejendommen entreres via stort indbydende indgangsparti med glasfacade og receptionsafsnit samt showroom, hvilket giver en godt førstehåndsindtryk for kunder såvel som leverandører og øvrige interessenter. Ejendommens administrationsafsnit udgøre i alt 1.377 m² og består af en god fordeling af cellekontorer/mødelokaler, samt et større kontorlandskab. Derudover er der ligeledes en pæn kantine med dertilhørende anretter køkken, herre- og dameomklædningsrum med badefaciliteter, cykelkælder, samt terrasse på 1.salen.
Lageret/produktion udgøre i alt 4.423 m² og forsynet med rampetilkørsel samt port i niveau. I 2000 opførte man et højloftet lager på ca. 1.041 m², der måler 8,5m fra gulv til betondrager, og er desuden forsynet med sluse. Den resterende del af lager og produktionsafsnittet har en loftshøjde på 5m fra gulv til betondragere.
Ejendommen er beliggende på en 24.695 m² stor grund. Områdets lokalplan tillader en bebyggelsesprocent 50%, hvilket giver en udvidelsesmulighed på 6.547 m².
Ejendommen er pt. udlejet til Dahetra, der betaler en årlig leje på 2.779.189 inkl. drift, svarende til en leje på ca. kr. 400 pr. m² lager/produktion og kr. 700 pr. m² kontor. Dahetra fraflytter ejendommen pr. 31.08.2021, og det vurderes at nuværende lejeniveau er markedskonform, og det vil være muligt at genudleje til samme niveau.
Ejendommen er i dag udlejet til en lejer, men den er ligeledes særdeles anvendelig til opdeling og udlejning i flere lejemål, og investor vil kunne anvende tiden indtil lejers fraflytning til at projektere ejendommen og
finde nye lejere.
Ejendommen er opført til Dahetra, hvor ejendommen hidtil har ageret tekstiltrykkeri, lager, og kontor. Ejendommen er oplagt som ny domicilejendom for virksomheder inden for industriproduktion, værksteder og håndværk samt lager- og logistik.
Såfremt brugerkøberen ikke umiddelbart eller på sigt kan anvende hele ejendommen selv, vil det være muligt at udleje dele af ejendommen, idet ejendommen allerede er brandsektioneret i flere større enheder, og kontor og velfærdsrum er gennemgående i hele bygningsfacadens længde.

Bygningen har en markant placering på 1. række ved motorvejen i Stilling, hvilket er et attraktivt og veludbygget nyere industriområde for mange virksomheder.
Fra ejendommen er der ca. 1 minuts kørsel til Motorvej E45. I bil er der ca. 15 minutters kørsel til Aarhus Havn/centrum og Skanderborg Centrum nås indenfor 5 minutter.
Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler. Ligeledes er området velforsynet med busforbindelser til såvel Aarhus som Skanderborg.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
40.000.000,-
Pris pr. m² kr.
6.897,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
5800 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
24695 m²

Faciliteter

Cykelkælder
Glasfacade
Indgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere