SENEST SET
FAVORITTER

Jeksen Dalvej 36, 8362 Hørning

Attraktiv erhvervsgrund

5.395.200,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81300263Type : Grunde

 

• Beliggende i eftertragtet erhvervsområde
• Kort afstand til Motorvej E45
• Området tillader kontor- og pladskrævende butiksformål
• Mulighed for opførelse af 6.744 m²

Udsnit fra lokalplan

Arealanvendelse
Delområdet kan alene anvendes til kontor- og butiksformål i miljøklasse 1-3. I delområdet må der etableres butikker med pladskrævende varegrupper med større udvalgsvarebutikker, der forhandler elektronik, tv/radio, edb, hårde hvidevarer, tilbehør til motorkøretøjer og boligtilbehør o. lign. butikker.
Inden for delområdet kan der på matr. nr. 7n, Bjertrup by, Hørning, etableres restauration og anden servicevirksomhed samt tilhørende lager. Der må ikke ske udendørs servering i forbindelse med områdets anvendelse til restauration eller anden servicevirksomhed.
Inden for området kan også placeres koncepter, der kombinerer fysiske butikker og e-handel inden for nævnte varesortimenter.

Udstykning
Inden for delområde C må der ikke udstykkes grunde med en størrelse på mindre end 3.000 m².

Bebyggelsens omgang og placering
I delområde C må bebyggelsesprocenten ikke overstige 50. I delområdet må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade gives en højde, der overstiger 10 m over det omgivende terræn (målt efter reglerne i bygningslovgivningen). Bygningerne må ikke opføres med mere end 2 etager. Inden for delområdet må der max. opføres 7.500 m2 til større udvalgsvarebutikker og herunder butikker til pladskrævende varegrupper. Den enkelte butik må ikke opføres med et bruttoetageareal på under 800 m2 eller et bruttoetageareal på over 2.000 m2.

Veje stier og parkering
Matr. nr. 7n, Bjertrup by, Hørning kan, såfremt denne ejendom tages i brug til restaurationsformål eller til indretning af selskabslokaler førend vej Q-R er ført frem til ejendommen, adgangsbetjenes af sin nuværende adgang til Jeksen Dalvej. Når vej Q-R er ført frem til ejendommen, skal den midlertidige adgangen til Jeksen Dalvej nedlægges og ændres til sti.

Økonomi

Pris i kr.
5.395.200,-
Pris pr. m² kr.
400,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13488 m²

Faciliteter

Parkering
Lager
Kontor

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere