SENEST SET
FAVORITTER

Horsensvej 91, 8660 Skanderborg

Projektejendom i Tebstrup

2.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301948Type : Grunde

Projektejendom med god placering i Tebstrup

Mellem Skanderborg og Horsens, nærmere betegnet i Tebstrup ligger denne spændende projektmulighed med opførsel af tæt-lav boliger.
Der er udarbejdet en lokalplan (nr. 1083 - Boliger i Tebstrup) som giver tilladelse til helårsboliger i form af tæt-lav boligbebyggelse med tilhørende fællesanlæg og friarealer samt stier, adgangsvej, parkering og anlæg til håndtering af overfladevand.
Sælger har fået udarbejdet projekttegninger der viser opførsel af 12 boliger.
På matriklen findes i dag 2 bygninger, et værksted på 400 m² og en pavilion på 114 m², som begge skal fjernes, og som sælges til nedrivning idet de ingen værdi har.
Ejendommene er beliggende i Tebstrup, som er en del af Skanderborg Kommune.
Tebstrup er et hyggeligt lille lokalsamfund, der ligger attraktivt placeret i smørhullet mellem flere større midtjyske byer herunder Skanderborg, Horsens, Aarhus og Silkeborg. Fra ejendommen er kun ca. 1,5 km til Landsbyordningen Ejer Bavnehøj. Her er vuggestue, børnehave, skole, SFO og klub. I byen findes også den lokale Dagli‘Brugs - kun ca. 200 m. gang fra ejendommen. Desuden er der gode busforbindelser direkte til Skanderborg St. samt et aktivt foreningsliv. Området byder også på fin natur bl.a. Tebstrup Sø og de grønne friarealer omkring. Tilkørslen til motorvej E45 er kun ca. 1 km væk, hvilket gør det nemt for pendlere der skal af og på motorvejen hver dag.
Samlet en god beliggenhed der er interessant for mange lejere.
Billederne er modelfotos af projekter sælger har fået udarbejdet, men skal ikke ses som en garanti for hvad der kan opføres på ejendommen.

Økonomi

Pris i kr.
2.975.000,-
Pris pr. m² kr.
342,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
514 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8698 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere