SENEST SET
FAVORITTER

Nydamsvej 21, 8362 Hørning

Velbeliggende erhvervsgrund

4.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 87 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 80204855Type : Grunde

Velbeliggende erhvervsgrund tæt på motorvejsnettet

•Grundareal på 16.000 kvm efter udstykning
•Kort afstand til flere motorvejstilkørsler
•God facadeeksponering direkte ud til Århusvej/Skanderborgvej
•Ingen dækningsafgift
•Pris kr. 300 pr. kvm ex moms

Grunden er velbeliggende i et attraktivt og fuldt udbygget erhvervsområde på Nydamsvej i Hørning lige syd for Aarhus med facade direkte ud til den trafikerede hovedvej mellem Aarhus og Skanderborg. Erhvervsområdet huser en bred variation af virksomheder, herunder bl.a. flere handelsvirksomheder, transportfirmaer m.m.. Området ligger med blot 3 km til Århus Syd Motorvejen/ Motorvej E45, og Aarhus C nås på mindre end 20 min. Der er endvidere gode bus- og togforbindelser til området fra bl.a. Aarhus.

Grunden er omfattet af kommuneplanramme 40.E.04, hvor bebyggelsesprocenten er 60 procent, og må anvendes indenfor miljøklasse 4. Området må anvendes til pladskrævende detail, kontor, lager og produktion. Kloakafgift er ikke indeholdt i prisen og udgør ca. kr. 58 pr. kvm. med tillæg af moms.

Erhvervsområdet huser virksomheder som blandt andet Frode Laursen, Andreas Andresen, DLG, HWAM Gruppen, 10-4 Aarhus, Venti m.fl.

Det samlede grundareal udgør i dag 50.312 kvm, men efter udstykning er det muligt med flere forskellige størrelser. Grundstørrelserne er endnu ikke endeligt fastlagt og en kommende køber kan stadig få medindflydelse på en ønsket grundstørrelse efter udstykning.

Økonomi

Pris i kr.
4.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
16000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
16000 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere