Rugaarden 8, 8680 Ry

Facade direkte til Skanderborgvej i Ry

2.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 83606218Type : Grunde

Stor erhvervsgrund til firmadomicil beliggende i Ry.

Stor erhvervsgrund beliggende i det attraktive Kildebjerg Ry. Grunden er højt beliggende, hvilket medfører at der er flot udsigt over byen mod Himmelbjerget. Grunden er beliggende med facade direkte ud til Skanderborgvej, som dagligt passeres af ca. 6000 bilister.

Området hvori grunden er beliggende er omfattet af lokalplan nr. 128 som bestemmer følgende for arealet:

Langs Skanderborgvej og Knudhulevej er der stor synlighed, som vil være af væsentlig betydning for virksomheder, som ønsker at placere sig i området. Samtidig er Skanderborgvej en af Rys væsentligste indfaldsveje, og derfor er det af stor betydning for byen, at områderne langs vejen giver et attraktivt indtryk.

Området disponeres til kontordomiciler, som kan placeres med stor synlighed langs de overordnede veje. Domicilerne må generelt blive mellem 2 og 4 etager høje. I delområde B ved indkørslen til Kildebjerg området må der placeres en enkelt bygning med en maksimal højde på 7 etager.

Bygningshøjden giver mulighed for, at der kan opnås gode udsigtsforhold fra domicilerne, samtidig med, at der kan opnås tilstrækkelige udearealer omkring bygningerne til at rumme grønne opholdsarealer og den tilstrækkelige parkering bag ved bygningerne.

Økonomi

Pris i kr.
2.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9106 m²

Faciliteter

Opholdsareal
Parkering
Udearealer
Udsigt
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere