SENEST SET
FAVORITTER

Banegårdsvej 4, 8660 Skanderborg

Velindrettet butiksejerlejlighed

4.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301527Type : Detailhandel/butik

Præsentabel og velindrettet butiksejerlejlighed i Skanderborg.

Lokalerne anvendes i dag af SlothWear til kontor/showroom for deres forretning. Men grundet pladsmangler ønsker de at sælge lokalerne.

Ejendommen er beliggende ved Mindet i Skanderborg på Banegårdsvej grænsende op til Adelgade, som er byens dynamiske hovedgade kendt for sit brede udvalg af specialbutikker, dagligvareforretninger mv.

Butiksejerlejligheden er beliggende i stueplan i en blandet bolig-/ erhvervsejendom med facade af røde teglsten. Hele ejendommen er gennemgribende ombygget og moderniseret i 2002 og fremstår således flot og tidssvarende udvendigt såvel som indvendigt.

Erhvervsejerlejligheden på i alt 433 m² har hidtil fungeret som Showroom/kontor og fremstår særdeles præsentabel. Arealerne er disponeret med 282 m² i stueplan og 151 m² i parterre. Der er en god intern forbindelse mellem de to etager via en flot vindeltrappe i forbindelse med et åbent dæk med frit udsyn fra stueplan til underetagen.

Arealerne i stueplan er indrettet som 1 stort åbent butik/showroom med 2 tilstødende separate mødelokaler/kontorer. I facaden mod Banegårdsvej er der isat store udstillingsvinduer fra gulv til loft. Lokalerne er endvidere udstyret med klimaanlæg.

Underetagen er indrettet med et lækkert, højloftet butiks/kontorområde med kig op til stueplan, et regulært møderum/udstillingslokale samt lager. Herudover pæn kantine og 2 toiletter, heraf 1 med bad. I underetagen forefindes endvidere personaleindgang, som entreres niveaufrit fra ejendommens hyggelige gård på bygningens bagside. Lejligheden er medlem af fælles gårdlav hvor der er gode fælles p-forhold.

På ejendommens forside mod Banegårdsvej forefindes endvidere et betydeligt antal parkeringspladser til kunderne.

Lokalerne har på grund af deres indretning og ejendommens placering mange anvendelsesmuligheder fremadrettet, f.eks. butik, kontor, klinik eller restaurant.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning
Showroom
Klinik
Butik
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
4.695.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
433 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3598 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Kantine
Møderum
Parkeringsplads
Teglsten
Toiletter
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Klimaanlæg

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK