SENEST SET
FAVORITTER

Klostervej 26, 8680 Ry

Charmerende ejendom i Ry

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000265Type : Andre typer

Charmerende ejendom med muligheder på central beliggenhed i Ry

- Sjældent udbudt ejendom
- Bygningsværk med historisk vingesus
- Overtages helt tom til en købers disposition
- Central beliggenhed i Ry lige overfor stationen
- Rummer mange muligheder for en kommende ejer

Ejendommen har et erhvervsareal på 95 m² i stueplan, som er opdelt i 2 ”butikker”. Fra den store butik på højre side, når man ser på ejendommen fra gaden af, er der adgang til et kælderareal på 86 m². På venstre side er der et aflangt lokale på 15-16 m² som har været udlejet til andre erhvervsdrivende – senest har lokalet været anvendt til udstilling. Sælger har selv boet i ejendommen og drevet forretning herfra i over 20 år, men grundet pladsmangel til produktionen og overflod af plads i boligen, er beslutningen om at rykke teltpælene op truffet.

Udover et erhvervsareal på 95 m² byder ejendommen også på et samlet boligareal på 169 m² + en uregistreret 3. sal på anslået 30 m² hvor sælger i dag har en opholdsstue + en lille kontorplads. Boligarealet er opdelt således: 1. salen udgør en separat charmerende lejlighed på 95 m², som bliver
lediggjort i forbindelse med salget – denne lejlighed har tidligere været udlejet til kr. 9.000,- som vurderes at være i den lave ende af hvad den faktisk kan udlejes til. Den øverste lejlighed på anslået 104 m² er virkelig et besøg værd. Der er et væld af hyggelige detaljer og lejligheden oser af charme
og atmosfæren er helt speciel. Fra denne lejlighed er der udgang til en afskærmet sydvestvendt altan hvorfra man har et fantastisk vue udover skoven omkring Ry, lidt af Gudenåen og byens tage.

Hele ejendommen er bestemt et besøg værd - specielt hvis man ønsker at kombinere det erhvervsmæssige virke (detailorienteret) med ens bopæl. Som ren investeringsejendom er ejendommen også spændende og en rentabilitetsberegning kan rekvireres hos medvirkende ejendomsmægler.

Ejendommen ligger på en særdeles central placering i byen lige overfor Ry St., som giver adgang til Aarhus på ca. 30 min. og hopper man på toget i den anden retning, rammer man Silkeborg indenfor 15 min. En af landets største Kvickly’er samt skole kan begge nås på under 5 min til fods.

Ry har en meget unik placering i Søhøjlandet og ligger omkranset af smukke søer og frodige skovområder. Byen har pr. 2022 registreret 7.151 indbyggere og dette tal er stødt stigende, men alligevel begrænset idet udviklingen af mere by er begrænset til området omkring Kildebjerg Ry
samt området nord for Vessø grundet – udbuddet er relativt begrænset hvilket har resulteret i priser der ligger væsentlig over gennemsnittets for Øst- og Midtjylland.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
24.621,-
Årlige driftsudgifter kr.
73.158,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
277,-

Lokalet

Etage areal
264 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
441 m²

Faciliteter

Altan
Opholdsstue

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere