SENEST SET
FAVORITTER

Horsensvej 30, 8660 Skanderborg

Spændende ejendom syd for Skanderborg

5.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301947Type : Andre typer

 

Dette familieejede motel ligger 4 km fra motorvej E45 og 5 minutters kørsel fra centrum af Skanderborg. Det byder på gratis wi-fi og har et fælles, fuldt udstyret køkken.
De enkelt indrettede værelser på Motel Skanderborg Syd har alle kabel-tv og eget badeværelse med toiletartikler. Der findes desuden et lille bord med stole uden for døren.
Skanderborg Syd Motel har også en overdækket udendørs terrasse med havemøbler, og der tilbydes desuden gratis privat parkering. Det fælles køkken er udstyret med køleskab, mikroovn og opvaskemaskine samt te- og kaffefaciliteter. Der er ikke kogeplader i køkkenet. Der serveres morgenmad hver dag.
Ejendommen er beliggende få minutter fra Skanderborg by, tæt på de skønne Skanderborg Søer, hvor der er gode muligheder for indkøb, shopping m.m.
Fra ejendommen er der ca. 5 minutters kørsel til nærmeste motorvejs til-/ frakørsel, som tager dig på Motorvej E45, samt til Skanderborg Golfklub. Desuden er der kort afstand til flere større byer i det Østjyske, såsom Aarhus, Silkeborg og Horsens Skanderborg Golfklub ligger 3 km fra motellet, og der er mindre end 25 minutters kørsel til både Himmelbjerget og Casa Arena Horsens.
Ud over motellet byder ejendommen på en pæn bolig på 140 m2. indeholdende stor vinkelstue med flot udsigt. Køkken med spiseplads. 3 gode værelser, renoveret badeværelse med brus, samt bryggers og toilet. Til boligen hører desuden dobbelt garage.

Forslag til anvendelse

Motel

Økonomi

Pris i kr.
5.000.000,-
Pris pr. m² kr.
12.048,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
415 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5160 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Spiseplads
Parkering
Terrasse
Køkken

Teknik

Køleskab
Opvaskemaskine
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere