SENEST SET
FAVORITTER

Mørksøvej 20, 8600 Silkeborg

Flot kontor/showroomsejendom.

6.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301828Type : Lager & Produktion

Utrolig flot og præsentabel kontor/showroomsejendom.

Ejendommen er beliggende i pænt og attraktivt erhvervsområde i Virklund ved Silkeborg. Opført i søstenselementer og taget er buildup med nyere pap. Ejendommen er opvarmet via naturgas.
Indeholder pænt receptionsområde i åben forbindelse med forkontor. 3 store kontorer/ mødelokaler. Flot frokoststue med plads til 6-8 siddende. Flot toilet med badeforhold
Alle gulve i ejendommen er pudset og lakerede beton og lofterne er alle beklædt med troldteks. Lokalerne fremstår i meget flot og indbydende stand. I kontorerne er der i lofterne indbygget led-spots.
I kontorerne og alle showroom og lager er der isat ovenlys, som medvirker til et godt lysindfald i hele ejendommen. Adgang til showroom og lager er via aluport i gavlen og på forsiden af ejendommen.
Arealet foran ejendommen er udlagt med p-plads og græsareal. Såfremt der er behov for yderligere p-pladser, kan græsarealet inddrages.
Området må med anvendes til erhvervsformål. Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udøves industri- og værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, engroshandel samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter byrådets skøn naturligt finder plads i området.
En ejendom med mange anvendelsesmuligheder, men da ejendommen hidtil har været brugt til showroom og kontor, ville dette være oplagt.
Virklund ligger ca. 5 km. Syd for Silkeborg centrum på vej mod Horsens. Byen ligger naturskønt omkranset af Silkeborg Vesterskov og Sønderskov. Terrænet er kuperet, og badesøen er en naturlig del af byen.
I takt med en stadig stigning af udstykninger af boligområder er der i dag ca. 3.400 indbyggere i Virklund.
Der er i byen gode indkøbsmuligheder samt et godt foreningsliv.
Området har altid været kendt for at huse mange bilforhandlere. Hvorfor det er et område som tiltrækker mange besøgende. Udover bilforhandlere kan nævnes Virklund dyreklinik, VVS eksperten, Kirkens Korshær, Unisport Scandinavia, Fitnesscenter mf.
Et godt erhvervsområde med mange forskellige firmaer.
Byen
Silkeborg er en by i Midtjylland med ca. 50.000 indbyggere. Det smukke Silkeborg er nok bedst kendt for Silkeborgsøerne samt kanoture på Gudenåen, og det med god grund; Silkeborg ligger i Søhøjlandet, som er et meget naturskønt område, og der er rig mulighed for at kaste sig ud i alskens udendørsaktiviteter.
Men Silkeborg er mere og andet end bare kanoture og smukke omgivelser, og der er masser at tage fat på, hvis du lægger vejen forbi. Der er et bredt udvalg af restauranter, hoteller, lækre interiørbutikker og ikke mindst spændende seværdigheder. Torvet i centrum er jævnligt samlingspunkt fra mange forskellige arrangementer.
Erhvervsområder i byen er del i to områder. En stor del ligger i den nordlige del, tæt på Silkeborgmotorvejen som blev indviet i 2016, hvorefter 30.000 bilister dagligt passerer byen. I den sydlige del af byen ud mod Virklund ligger det andet store erhvervsområde, området er bl.a. kendt for mange bilforhandlere. Hvis man fortsætter længere mod syd kommer Knudlund som ligeledes er et stort erhvervsområde med hovedvægten på industri.
Byen er i en stor udvikling og det seneste stor projekt er papirtårnet. Det nye eksklusive højhus ligger for foden af Gudenåen i den bedste del af Silkeborg. Tæt på byens liv og med naturen som nabo, og ved siden af Jysk Musikteater, som afholder mange kulturelle arrangementer.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
6.000.000,-
Pris pr. m² kr.
9.050,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
663 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1750 m²

Faciliteter

Toilet
P-plads
Receptionsområde
Lager
Kontor

Teknik

Aluport

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere