SENEST SET
FAVORITTER

Gyvelvej 10, 8653 Them

INDUSTRIEJENDOM MED HØJLOFTEDE HALLER

1.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863566Type : Lager & Produktion

Velbelggende erhvervsbygning i erhvervsområde Silkeborg Syd

Rummelig industribygning opført i 2006 til mørtelværk med et erhvervsareal på 1.111 m² beliggende på en 9.655 m² indhegnet grund.

Bygningerne består af 2 højloftede haller med 11 meters loftshøjde til den ene side (loftet skråner ensidigt) og 5,5 meters loftshøjde til den anden side. Hallerne har støbt betongulv og opvarmes med strålevarme og lofterne er troldtekt.

Mellem de to haller er der døradgang, og der er ligeledes indbygget en administrationssektion, som opvarmes via gulvvarme. I stueplan er et kontrolrum, køkken/kantine, depot/laboratorium samt toilet. Fra køkkenet/kantinen er der trappeadgang til 1. salen, hvor der er indrettet omklædningsfaciliteter med bad og toilet samt et depot.

Udenfor hallernes ene side ligger en betonstøbt indhegning, som kan benyttes til udendørs oplag eller ved at etablere en simpel overdækning også er anvendelig til koldlager o.l.

Udenomsarealer:
Omkring hallerne er der en rummelig og indhegnet grund med hele 3 adgangsveje via dobbeltporte. En del af arealet er flisebelagt, så adgangen for kørsel af gods og materiel til og fra bygningen er optimal.

Lokalplanen muliggør en bebyggelsesprocent op til 65.

P-forhold:
Da en del af grunden er flisebelagt er der gode parkeringsforhold for både medarbejdere og besøgende gæster.

Området:
Erhvervsområdet Silkeborg Syd er et dynamisk udgangspunkt for mange velkendte virksomheder indenfor en bred vifte. Området huser blandt andet velkendte virksomheder som House of Nature, Licens2drive, Galax Værktøj, Them Auto, PR Autolak, Knudlund Autogenbrug, Dan Strip, Dancolor, erhvervs-gruppen Danmark, Indulak, Siim Båd og Motor med flere og på den anden side af Horsens-landevejen finder man blandt andre Bygma, Sport24.dk samt Risbjerg Boat. I området holder herudover også flere autoforhandlere og autoværksteder til.

Med kun cirka 2 km til Them og Silkeborg-forstaden Virklund er her nem adgang til dagligvarebutikker og øvrige faciliteter. Silkeborg C ligger cirka 10 væk og øvrige større byer som Skanderborg, Horsens og Aarhus kan nåes på cirka 30 minutter.

På Silkeborg-Horsens landevejen, som ligger kun få hundrede meter fra grundstykket, viser trafiktællinger i 2020 en årsdøgnstrafik på cirka 9.300 dagligt passerende, så her er tale om en af Silkeborgs meget travle ind- og udfaldsveje.

Forslag til anvendelse

Industribygning

Økonomi

Pris i kr.
1.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.927,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
25,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9655 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Betongulv
Toilet
Hall
Kantine
Koldlager
Laboratorium
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsforhold
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere