SENEST SET
FAVORITTER

Tietgensvej 31, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIVT BELIGGENDE ERHVERVSGRUND I DYNAMISK OMRÅDE FÅ HUN

1.490.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863867Type : Grunde

FÅ HUNDREDE METER NORD FOR MOTORVEJEN

Grunden er under udstykning og bliver cirka 4.300 m². Udstykningen sker fra bestående kontorejendom

Efter udstykningen bliver her en regulær og velbeliggende grund til erhvervsbyggeri, som jvf. områdets byplanvedtægt kan bebygges med op til cirka 2.150 m² / 12.900 m³.

Nuværende ejer er fleksibel omkring udstykningens udformning, idet ejer ønsker at beholde den nuværende kontorbygning fra 1997 på 201 m², som ligger på grundstykkets vestlige del. Ved udstykningen skal grundstykket omkring den eksisterende ejendom blot være minimum 1.500 m².

Området er udlagt til bebyggelse med ejendomme, som omfatter et bredt spekter af erhvervsaktiviteter, hvorfor her er mulighed for at drive virksomhed med industri- og værksted, entreprenør- og oplag, engroshandel samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende erhverv.

Udenomsarealer:
Med beliggenheden i den rolige ende af Tietgensvej grænser grundstykket op til skovområdet mod syd, som igen grænser op til cirkuspladsen med den nyanlagte klatrepark.

P-forhold:
Ved bebyggelse af grunden vil der være mange gode muligheder for selv at planlægge sine parkeringsforhold, så disse opfylder behovene for både medarbejdere og besøgene.

Området:
Området er et særdeles aktivt og attraktivt erhvervsområde, hvor de nærmeste naboer bl.a. omfatter; XL-Byg, West-Trailer, Autolak Center, DEKRA Midtjylland, Fornax, AVM Automatik samt Silkeborg Genbrug og affaldscenter Tietgensvej, Entreprenørgården og Silkeborg Forsyning.

I samme område finder man også; Norlys, Silkeborg Slagteren A/S, Alux A/S, Silkeborg Plast ApS, NHS Maskinfabrik, Via Biler Toyota, Elfac A/S, Silkeborg Bilglas, Silkeborg Caravancenter ApS, OL-Beslag A/S samt Sanistål, m.fl, så her finder man gode naboer og samarbejdspartnere.

Motorvejens til- og afkørsel ligger få minutters kørsel væk, så her er optimale adgangsforhold med under 30 minutters transportid til Ikast/Herning i vest og Aarhus i øst samt Viborg mod nord.

Økonomi

Pris i kr.
1.490.000,-
Pris pr. m² kr.
347,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.049,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4300 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere