SENEST SET
FAVORITTER

Eksportvej 2A, 8653 Them

ERHVERVSGRUND I SILKEBORG SYD

895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863541Type : Grunde

VELBELIGGENDE MED MANGE MULIGHEDER

Erhvervsområdet Silkeborg Syd huser mange velkendte virksomheder og er et dynamisk udgangspunkt for en bred erhvervsvifte, idet man her bliver nabo til Sport24.dk og Bygma, ligesom man i området også finder Risbjerg Boat samt Siim Båd og Motor, Brewolution, Dynazure, Knudlund Autogenbrug, Combitherm, Etiflex, Erhvervsgruppen Danmark, Etiflex og Indulak med flere. Herudover holder flere autoforhandlere og autoværksteder til i området.

Med kun cirka 2 km til både Them og Silkeborg-forstaden Virklund er her nem adgang til dagligvarebutikker og øvrige faciliteter. Silkeborg C ligger cirka 10 væk og øvrige større byer som Skanderborg, Horsens og Aarhus kan nåes på cirka 30 minutter.

På Silkeborg-Horsens landevejen som ligger kun et par hundrede meter fra grundstykket viser trafiktællinger i 2020 en årsdøgnstrafik på cirka 9.300 dagligt passerende, så her er tale om en af Silkeborgs meget travle ind- og udfaldsveje.

Udenomsarealer: Erhvervsgrunden ligger med en regulær næsten kvadratisk form med en bred asfalteret adgangsvej og med en ekstra bred vendeplads lige ud for adgangsvejen til selve grunden. På den ene grundside er et tæt bælte af nåletræer og i fjerneste hjørne i forhold til indkørslen grænser grunden op til en skråning op mod de bagvedliggende marker og plantager.

Grunden på i alt 12.074 m² sælges samlet men kan opdeles ved at den efterfølgende udstykkes i flere parceller. Forhør nærmere om dette.

Området: Er fastlagt til et rent erhvervsområde, hvor der udelukkende må opføres erhvervsbygninger. Her følger udpluk af kommunerammeplanen 40-E-81 - Rodelundskvarteret:

Bebyggelse til erhverv som mindre værksteder, lettere industri-, entreprenør- og oplagsvirksomhed, garageanlæg, engroshandel, lager-, kontor- og administrationsvirksomhed og lignende.

Generelle anvendelsesbestemmelser; Der kan udlægges arealer til mindre butikker til salg af egne produkter i tilknytning til en virksomheds produktionslokaler. Butikkens areal må ikke overstige 10 % af virksomhedens etageareal og indtjeningen fra butikken må ikke omfatte mere end 10 % af omsætningen. Der kan ikke placeres boliger i området.

P-forhold: Der vil kunne anlægges p-pladser på grunden efter behov til både medarbejdere og besøgende gæster jvf. kommunerammeplanen og lokalplanens bestemmelser.

Økonomi

Pris i kr.
895.000,-
Pris pr. m² kr.
74,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.737,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12074 m²

Faciliteter

P-plads
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere