SENEST SET
FAVORITTER

Skærskovhedevej 3, 8600 Silkeborg

Kort afstand til Silkeborg motorvejen

8.550.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 80502773Type : Grunde

Storparcel af en del af det nye udviklingsområde, Sejlgaard i Funder ved Silkeborg

- Kort afstand til Silkeborg motorvejen
- Attraktiv bydel med indkøb, skole og daginstitutioner
- Nyt erhvervsområde udsolgt i Funder
- 30 Min. Til Aarhus, 15 til Herning, 10 til Silkeborg Centrum
- Skøn grøn udviklingsplan, med fokus på åbne grønne arealer
- Stor nettotilvækst fra Bl.a. Aarhus og Viborg

På Skærskovhedevej i Funder, udvikles området Sejlgaarden, hvor Kuben Management sammen med de kommende ejere af de enkelte delområder nu er i gang med at udarbejde en ny lokalplan for området.

Dette prospekt omhandler delområde D, som er et ca. 19.000 kvm. Stor grundstykke, med mulighed for forventeligt anslået 4.750 etagemeter.

Delområdet er et af flere områder til salg i den kommende lokalplan, og det er for købere muligt at erhverve sig 1 eller flere områder i udviklingsområdet Sejlgaarden.

Derfor ventes at være lokalplan på området i Q3 2021.

Funder er et roligt område i den vestlige del af Silkeborg. Området er i en positiv udvikling, hvor seneste området omkring Funder Skovvej og Funder Møllevej er blevet udviklet til både tæt/lav og åben/lav bebyggelse med stor succes. Funder er fredeligt og stille, og senest med udviklingen af det store erhvervsområde mod Silkeborg motorvejen, ses byendelen i en yderst positiv udvikling, som fremadrettet vil kræve fokus på udvikling af nye boligområder.

I Funder har man tænkt på mange af de forhold, som gør hverdagen lettere for alle typer af beboere, herunder yngre familier i form af sikre og gode stisystemer til skole, institution og indkøb med fx tunnel under funder bakke, store grønne arealer og kiler i området og fokus på orientering mod den smukke natur der hovedsagelig består af fredskov, der bugter sig igennem det istidsskabte landskab.

Ønsker I at skabe boliger i et unikt område, med fokus på en større helhedsplan, så kontakt EDC Projekt Poul Erik Bech for nærmere information omkring udstykningerne på Sejlgaard.

Økonomi

Pris i kr.
8.550.000,-
Pris pr. m² kr.
450,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
4750 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19000 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere