SENEST SET
FAVORITTER

Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg

Opførsel af op til 1.700 m2 jf lokalplan

1.530.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 86401469Type : Grunde

Ca. 3.400 m2 erhvervsgrund med god eksponering og nær motorvejen

Meget synligt beliggende erhvervsgrund med facade til Nordre Højmarksvej, som derved giver mulighed for et markant fremtrædende byggeri med optimal eksponering, idet der ud fra trafik tællinger på stedet er en års-døgntrafik på over 9.000 køretøjer.

Området rummer et af Silkeborgs største koncentration af virksomheder, og er dét udbyggede erhvervsområde med kortest afstand til motorvejstilslutning mod Aarhus og Herning. Ligeledes er området forholdsvis bynært via Nørreskov Bakke og Kejlstrupvej.

På grunden vil der jf. lokalplan 142.03 være mulighed for at opføre op til 50% bebyggelse af grundarealet, og til bred erhvervsmæssig anvendelse, bl.a. kontor, lager, værkstedsvirksomhed, service- og forretningsvirksomhed, lettere industri samt butikker som forhandler særligt pladskrævende varegrupper m.m.

Grundens sælges som et areal af ca. 3.400 kvm som fastlægges endeligt ved udstykning fra nuværende ejendom. Der er afholdt udgifter til byggemodning vedr. kloakering og vand, dog skal der betales et mindre stikledningsbidrag ved byggeri. For fjernvarme skal der ved byggeri betales p.t. kr. 27,80 pr. kvm samt kr. 1.500 pr. meter stikledning.

De omkringliggende virksomheder tæller bl.a. Arepa A/S, Wila Maskinfabrik A/S, Sanistål A/S, Trescal A/S, Vinmonopolet ApS, Gerdsen Flytteservice og Kemex A/S m.fl.

Økonomi

Pris i kr.
1.530.000,-
Pris pr. m² kr.
450,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3400 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3400 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere