SENEST SET
FAVORITTER

Marienlystvej 6A, 8600 Silkeborg

SÆRDELES ATTRAKTIV BELIGGENHED

5.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863664Type : Detailhandel/butik

Markant beliggende og eksponering mod cirka 14.000 daglige bilister

Flot ejendom med udstillingssektion og store vinduesfacader mod Horsensvejen samt salgskontorer og personalefaciliteter.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1968 og tilbygget i 1986. Løbende moderniseret og opjusteret, så der er tale om en både markant og indretningsvenlig bygning, som med enkle midler og tiltag kan benyttes til mange formål.

Egner sig fortrinligt til virksomheder med udstillingsbehov, så både bygning og beliggenhed er ideel til handel med biler, campingvogne og udstyr, møbler, både, outdoor-udstyr med mere.

Facaderne er udover de store udstillingsvinduer mod Horsensvej forsynet med mørkgrålige beklædninger, og taget er pap med ensidig hældning.

Også indvendigt er standen generelt meget god og lokalerne kan tages i brug straks. Her er gedigen og rummelig udstillingsafdeling, 9 kontorer og 2 værksteder med autoporte.

Udenomsarealer:
Adgangen til ejendommen foregår ad Marienlystvej bag grunden og bygningen. Her er det store udstillingsareal, parkeringen og adgangsvejen grusbelagt.

Område:
Virklund er en selvstændig forstad til Silkeborg, hvor der er cirka 5 km. Området er særdeles naturskønt med skov og søer. Her bor cirka 3.500 indbyggere, hovedparten i parcelhuse og her findes både dagligvarebutik, skole, børnehaver og idrætsklub med hal og boldbaner.

De omkringliggende erhvervsnaboer består af VVS-eksperten, Dyreklinik, Virklund Bryghus, Unisport, Dansk Sygeplejeråd samt flere bilhandlere og to ubemandede tankstationer.

P-forhold:
På grunden er gode udstillings- og parkeringsforhold.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
tankstation

Økonomi

Pris i kr.
5.750.000,-
Pris pr. m² kr.
7.616,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.632,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
54,-

Lokalet

Etage areal
755 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2663 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere