SENEST SET
FAVORITTER

Sindingvej 47, 8600 Silkeborg

Blandet bolig-erhverv

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3021 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 86401495Type : Andre typer

Blandet bolig-erhverv - Tidssvarende familiebolig med tilhørende præsentabel kontorbygning

•Idyllisk beliggende med parklignende grund
•Ejendommen fremtræder solid bygningsmæssigt
•Alt fremtræder pænt, velholdt og iorden
•Præsentabel tidssvarende erhvervsdel, velegnet til liberalt erhverv m.v.

Ejendommen er af typen blandet bolig-erhverv, og speciel kendetegnet ved at have et stort grundareal og være beliggende i oplandsbyen Skægkær, Området er således hovedsagelig boligområde med omkring liggende landbrug og skov. Grunden og haven fremstår idyllisk og er nærmest parklignende.

Bygningerne på ejendommen fremstår i god stand alder taget i betragtning, og der er løbende sket modernisering gennem tiden. Bygningerne er opført med facader i mørkrøde tegl, og på boligen er taget med røde teglsten og erhvervsdelen med tagpaptag.

Boligen er en god og tidssvarende familiebolig, indrettet med bl.a. et stort og flot, lyst køkken-alrum, 2-delt stue med brændeovn, stort badeværelse og et mindre(gæste) samt 3 værelser. Der er udgang til terrasser omkring boligen og dejlig udsigt til naturen fra flere rum.

Erhvervsdelen indeholder bl.a. præsentabelt indgangsparti, stort lyst mødelokale med foldedør således rummet kan formindskes eller åbnes efter behov, et lyst og åbent kontor med flere kontorpladser, toilet, fint tekøkken samt lager-og depotrum. Lokalerne fremstår tidssvarende med et godt lysindfald, skrå lofter(der elegant følger taghældning). Endvidere lofter med akustikpaneler.

Mod Sindingvej ved indkørsel til ejendommen er der stor grusbelagt parkeringsplads, som er naturlig adskilt fra arealet omkring boligen, således man fornemmer en god adskillelse mellem bolig og erhverv. Ejendommen er omfattet af kommuneplanens rammedel 15-B-05, som bl.a. har bestemmelse om maksimal bebyggelse på 40% i 2 etager op til 8,5 meter.

Fra adressen er der ca. 6 km. til Silkeborg centrum, hvilket nås inden for ca. 10 min. i bil. Endvidere kort afstand til fuldt tilslutningsanlæg til motorvejen Aarhus-Silkeborg-Herning.

Forslag til anvendelse

Bolig & erhverv

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Pris pr. m² kr.
7.383,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
386 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5940 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Depotrum
Toilet
Indgangsparti
Tekøkken
Mødelokale
Parkeringsplads
Teglsten
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere