SENEST SET
FAVORITTER

Hårupvej 31, 8600 Silkeborg

Landbrugsejendom med 11,7 ha jord

4.998.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8617 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90503272Type : Andre typer

Ca. 10 ha med juletræer og 1,36 ha engstykke ved Gudenåen

Attraktiv ejendom naturskønt beliggende tæt på Resenbro, Silkeborg Golfbane og Nordskoven ved Silkeborg

Ejendommen er en landbrugsejendom med 11,7 ha jord, hvoraf ca. 10 ha. er tilplantet med juletræer. Der er en matrikel på 2.154 m², hvorpå der er et ældre stuehus sammenbygget med 2 udhuse. Til ejendommen hører endvidere et engstykke på ca 1,36 ha beliggende ned til Gudenåen mellem Resenbro og Gudenåen.
Der er ca. 2 km. til Resenbro, ca. 2,5 km. til Silkeborgmotorvejen, ca. 8 km. til Silkeborg Centrum og ca. 40 km. til Aarhus.

Sælger har gennem de sidste mange år kørt med juletræsproduktion af meget høj kvalitet. Hvis køber ikke ønsker juletræsproduktion, kan der fastsættes en pris på træerne og sælger kan herefter afdrive jorden indenfor en periode på 5 år.

Stuehuset er p.t. udlejet. Stuehuset, der p.t. er udlejet er opført i 1820 og fremstår med sort bindingsværk, gule gavle og hvor udhus/staldbygning ligeledes er gul. Stuehuset har nyere tag, vinduer og nyopmuret gavl, men er ikke renoveret indvendig. Boligen indeholder 2 stuer, 2 værelser, kontor, køkken, badeværelse og bryggers. Flere steder er der synlige loftsbjælker.
Udbygningerne, der har et bebygget areal på 198 m², er sammenbygget i vinkel med stuehuset og trænger ligeledes til renovering.
Grunden, hvor bygningerne er placeret, er omkranset af græs og træer samt det halve af en mindre sø i baghaven.

Silkeborg Kommune har planer om forlægning af Hårupvej og udvidelse af Dybdalen, hvilket fremtidigt kan påvirke den nuværende bebyggelse på ejendommen, men måske også give mulighed for en ny bebyggelse på matriklen,
Kommunen har fået foretaget indledende opmålinger. Projektet er ikke færdigprojekteret, hvorfor linjeføringen kan ændre sig lidt - særligt ved Hårupvej 31 og 33. Etablering af etape 1 er budgetlagt. Der er p.t. ikke afsat penge til at etablere etape 2 og 3. Tidshorisonten er ukendt for nuværende. Skitse vedr. vejprojektet kan rekvireres hos ejendomsmægleren.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.998.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
57.600,-
Pris pr. m² kr.
16.123,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
186,-
Årlige driftsudgifter kr.
14.700,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-

Lokalet

Etage areal
310 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
117435 m²

Faciliteter

Badeværelse
Loftsbjælker
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere