SENEST SET
FAVORITTER

Askhøjvej 6A, 8600 Silkeborg

SÆRDELES GODT BELIGGENDE OG RUMMELIG

3.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863779BType : Andre typer

ERHVERVSEJENDOM MED BOLIG OG NATURGRUND PÅ CIRKA 3,4 HA

Velegnet til erhvervsejendom med egen bolig

Beliggenheden midt i naturskønt område med egen skov og rolige omgivelser samt bygningerne næsten i centrum af det hele.

Erhvervsbygningerne har hidtil huset en virksomhed, som igennem mange år har fremstillet plast-elementer, hvorfor flere af de i alt 7 bygninger har været benyttet til selve produktionen, andre til opbevaring og lager, mens den fritliggende 1½ plans villa først har været beboelse for virksomhedens indehaver og siden været udlejet som bolig.

Anvendelsen er ligeledes velegnet til mange andre formål, hvor stor rummelighed både inde og ude er fordelagtig. Så her kan naturligvis også være aktiviteter som lager/opbevaring, logistik og handel samt fremstilling.

Bygningerne er opført over en længere periode. Boligen er på 189 m² og er senest i 1994 til-/ombygget. I den ene ende af boligen er indbygget garage og bag boligen ligger en rummelig have med græsplæne og køkkenhave, og det hele er omkranset af skoven mod øst og syd.

Erhvervsbygningerne består af henholdsvis sammenbyggede lager/industri-enheder og fritliggende skure. Opførelsen er sket i perioden fra 1960 til 1977, dog er et overdækket areal fra 1990.

Bygning 7 er en 536 m² uopvarmet telthal med ståltag. Flere af erhvervsbygningerne har gode tilkørsels- og portforhold, så lastbiler o.l. kan køre ind i hallerne til af- og pålæsning.

Område:
Med kort afstand til motorvejstilkørslen og kun 10 minutters kørsel til Silkeborg centrum og 30 minutter til Aarhus samt Viborg/Randers i nord er placeringen optimal. I erhvervsområdet i Haarup kun cirka 2 km væk findes velkendte virksomheder som Danfoss, Dacapo Stainless, Hjem.dk, Selandia Trailers, Dansk Miljørådgivning, DK Beton, Haarup Maskinfabrik, Fraster, Sejs Auto og Marinecenter, Scandomestic samt flere autoforhandlere herunder Netto Biler og Michael Jakobsen Automobiler med flere. Området er i kraftig vækst, så der kommer løbende flere nye virksomheder til.

Parkering:
Omkring erhvervsbygningerne er et stort grusareal med plads til mange parkerede biler, så her er god plads til både eventuelle ansatte, kunder og gæster.

Forslag til anvendelse

Maskinfabrik

Økonomi

Pris i kr.
3.800.000,-
Pris pr. m² kr.
1.703,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.321,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
19,-

Lokalet

Etage areal
2232 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
34238 m²

Faciliteter

Garage
Parkering
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere