SENEST SET
FAVORITTER

Nørrevænget 32, 8600 Silkeborg

PROJEKTEJENDOM - Ved Center Nord

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863374Type : Andre typer

Central placering ved bl.a. nye boksbutikker

I erhvervsområdet nordvest for Alderslyst i Silkeborg har Nordicals denne erhvervsgrund til salg. (Ejendommen består i dag af 2 bebyggede boliger). Det samlede grundareal udgør 1.170 m² og sælges som en unik mulighed for at skabe det perfekte kontormiljø, showroom, klinik eller butikslokale.

Bebyggelsesprocenten er på 140.

Der må maksimalt opføres én samlet bygning med én samlet butik eller et andet centerformål i byggefeltet. En butik kan maksimalt have et bruttoetageareal på 1.200 m² inklusiv personalefaciliteter.

Byggefeltet måler:
Ca. 24,5 m i bredden
Ca. 25 m i længden.

Billederne er vejledende illustrationer, der fremhæver mulighederne i projektet og skal dermed ses som inspirationsmateriale.

Projektet er optimalt placeret ved en af de mest trafikerede indfaldsveje til Silkeborg. Vejen giver adgang til både midtbyen i Silkeborg men samtidig også resten af Midtjylland.

Mindre end 3 km fra ejendommen finder du Silkeborgmotorvejen samt erhvervskorridoren - et nyt erhvervsområde på ca. 40 hektar med virksomheder langs Silkeborgmotorvejen.

Placeringen er også optimal for pendlere, da byer som Aarhus, Herning, Horsens og Viborg kan nås på mindre end en time. Desuden er bymidten også lettilgængelig bare 2 km fra ejendommen.

Projektet er også i godt selskab. Som en del af erhvervsområdet Center Nord har ejendommen op til flere veletablerede boksbutikker som Elgiganten, Harald Nyborg og Eventyrsport. Derudover har ejendommen Lagkagehuset som nærmeste nabo såvel som Kvickly, Føtex, Netto, Ilva og McDonalds samt mange flere.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.062,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.576,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
27,-

Lokalet

Etage areal
1600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1170 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere