SENEST SET
FAVORITTER

Horsensvej 3A-L, 8653 Them

Offentligt udbud

2.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401700KopiType : Andre typer

Tidligere institutions-/boligejendom sælges i offentligt udbud for Silkeborg Kommune

• Ejendommen er opført i 2000 og 2007
• Fremstår som pænt solidt byggeri
• En ejendom med flere muligheder for anvendelse
• Pæne overkommelige udenomsarealer
• Tidligere institutions – boligejendom

På ejendommen er opført 3 solide røde murstensbygninger, opført henholdsvis 2000 og 2007 og med rødt tegl tag.

Ejendommen består i dag af 9 mindre boligenheder, der varierer i størrelserne 49-66 kvm.

Boligerne er indrettet med åbent køkken-stue, soveværelse samt badeværelse. Gulve er klinkegulve med gulvvarme i badeværelse og linoleumsgulve i køkken-stue og soveværelse.
Hovedparten af boligenhederne er med køkkenelementer i form af kogeplader eller komfur samt køle-fryseskab, og enkelte med emhætte - nogle er udelukkende med køkkenelementer.
Der er gips lofter i boligerne og lette skillevægge, mens boligenhederne er separeret af murede skillevægge.

Udenoms arealer er flisebelagt, anlagt med prydbuske og græsplæne. Endvidere er der et asfalteret areal til parkering af op til 9 biler. På ejendommens udenoms arealer er der udendørsbelysning, som er lygtepæle ved parkeringsareal samt udendørslamper under udhæng på dele af bygningerne.

Fra ejendommen er der ca. 10 km til Silkeborg Centrum og ca. 2 km til Them. Der er busforbindelse lige ud foran ejendommen med rejsetid på ca. 15 min til Silkeborg Busterminal.

Salten er en by med en del udvikling af nye boligområder over de senere år. Salten er i dag nærmest vokset sammen med Them, som er med til at gøre at man her har alle faciliteter som skole, børne- og fritidsinstitutioner, idrætshal, svømmehal, gode indkøbsmuligheder i Them-Centret med 2 dagligvarebutikker, blomsterhandel, fotograf, lægehus og tandlæge m.v. Her er mulighed for at erhverve et grundareal til ny bebyggelse i den gamle etablerede bydel.

Ifølge lokalplan nr. 59 for området(ejendommen), er anvendelsen ejendommen botilbud. Seneste kommuneplan 2020-2032, rammedel 40-B-47 omhandler bl.a. anvendelse til boligområde med blandet åben-lav-og tæt-lav-bebyggelse samt de til området hørende institutioner og anlæg som fx børne- og ældreinstitutioner samt kollektive tekniske anlæg.

Ejendommen udbydes til salg i henhold til Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt de salgsbetingelser, der er fastsat af Silkeborg Byråd. Budfrist er fastsat til tirsdag 30. november 2021 kl. 16. Minimumsprisen er fastsat til kr. 2.300.000. Silkeborg Byråd forbeholder sig ret til at forkaste samtlige indkomne tilbud.

Det komplette salgs- og udbudsmateriale herunder købsaftale til afgivelse af bud kan rekvireres hos medvirkende ejendomsmæglerfirma.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
2.300.000,-
Pris pr. m² kr.
3.628,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
634 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2030 m²

Faciliteter

Badeværelse
Linoleumsgulv
Parkering
Skillevægge
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Komfur
Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere