SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 17A, 8620 Kjellerup

Yderst præsentabel og markant ejendom

2.375.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401377Kopi1Type : Andre typer

Med sine malede vandskurede facader og tegltag fremstår ejendommen yderst velholdt

Ejendom direkte ved torvet i Kjellerup, en yderst præsentabel og markant ejendom som i mange år har huset liberalt erhverv i stueplan, og på 1. sal indeholder en flot rummelig 4-værelseslejlighed. Ejendommen er velholdt og fremtræder generelt i god stand overalt, er med malede vandskurede facader og tegltag samt fladt tag med kobberinddækning på bagerste del af bygningen.

Erhvervsarealet i stueplan er indrettet med et stort rum (kontorlandskab), stort kontor eller møderum med foldedør/-væg, således det kan være ét eller 2 rum. De 2 store separate kontorer eller møderum er adskilt til det øvrige areal med glasvægge. I loftet er der god indbygget grundbelysning og ventilationsanlæg.

Indgangspartiet fra torvet er med glasafskærmning og glasdør, og stueplanet er hævet i forhold til gadeniveauet. Til erhvervsdelen er der køkken med hårde hvidevarer, entre med personaletoilet, personaleindgang fra indkørslen mellem bygningerne samt mellemgang med toilet og nedgang til kælderen. Kælderen har ligeledes indgang fra parkeringsarealerne bag ejendommen, og indeholder 4 depot-/arkivrum, teknikrum og installationsrum.

Ejendommens 1. sal indeholder en boliglejlighed, som har separat indgang med flot præsentabel trappe, som ligeledes fører op til den uudnyttede tagetage(2.sal). Lejligheden fremtræder i nydelig og tidssvarende stand, med 2 sammenhængende stuer og yderligere en mindre stue(værelse), køkken med spiseplads og udgang til stor overdækket terrasse samt soveværelse, entre og badeværelse. Lejeindtægten for 1. sal udgør kr. 61.922 årligt.

I ejendommens tagetage kan der evt. etableres yderligere bolig, idet tagetagen fremstår uudnyttet. Den uudnyttede tagetage bærer præg af, at have været delvis indrettet med værelser tilbage i tid.

Udover parkeringspladser med båse direkte på ejendommen, er der mange parkeringspladser på den store offentlige parkeringsplads bag ejendommen ved SuperBrugsen, hvor der er indkørsel til fra Krabbesgade, Sindingsgade og Bryggertorvet.

Økonomi

Pris i kr.
2.375.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
197.522,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
350,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.286,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
100,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
565 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
611 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Toilet
Spiseplads
Kontorlandskab
Møderum
Parkeringsplads
Tegltag
Terrasse
+Mere

Teknik

Teknikrum
Ventilationsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK