SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 135, 8600 Silkeborg

Hesteejendom med total renoveret stuehus

4.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401418Type : Andre typer

Hesteejendom med total renoveret stuehus på 200 m2, værksted, 13 hestebokse, ridehal og ridebane

Total renoveret stuehus på 200 m2 står klar til indflytning.

Hertil er netop opført en helt ny ridehal med internationale mål. Ejendommen som i dag anvendes til opdræt og dressurridning har 5,5 ha jord som ligger godt placeret rundt om ejendommen.

Udover stuehus og ridehal er der på ejendommen en renoveret staldbygning med 13 hestebokse, et stort værksted med plads til diverse hobbyer samt garage.
Endvidere er der en uudnyttet bygning hvor der kan drives erhverv, butik mv.

Boligen er i 2 plan. Stueetagen indeholder entre, stort badeværelse med spa, køkken alrum med direkte udgang til overdækket terrasse, kontor, en hyggelig stue samt soveværelse med walk in. På 1 sal er der stort multirum og stue samt 3 gode værelser.

Haven har mange hyggekroge, plads til leg og dejlige frugttræer.

Den ny opførte ridehal fra 2018 har masser af lysindfald. Hallen måler 22 x 50 meter og har et bane mål på 21 x 42 meter, dvs. der er 8 x 22 meter til opbevaring af f.eks. hø/halm og maskiner.
Bunden i ridehallen er opbygget professionelt. Der er lagt ride sand med sold affald ind. Udendørsbanen måler 20 x 60 meter og kan rides på i næsten al slags vejr. Der er lagt ride sand samt knuste skaller på bunden.

I stalden er der 11 store lyse bokse , samt 2 pony bokse som alle opfylder kravene til hestehold. Desuden er der vandspiltov med varmtvandsbeholder, sadelrum og foderrum.

Ejendommen bliver i dag brugt som opstaldningssted, dvs. der er god mulighed for en indtjening på det da, der pt er opstaldet heste. Der er også dressurstald på stedet med køb og salg samt uddannelse af dressurheste.

Der er muligheder for den professionelle og den private hobbyrytter som vil have sin hest tæt på sig . Al jord er lagt i græs hvor en stor del er folde og resten bliver der laver hø/ wrap på. Der er lagt varmeledning rundt på vandrør til vandkopperne i stalden.

Boligen ligger tæt på Silkeborg og tilkørslen til motorvejen mod Aarhus og Herning. Der er nem adgang til skole i Skægkær samt børnehave, SFO og en aktiv idrætsforening.

Økonomi

Pris i kr.
4.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
768 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
56444 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Terrasse

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK