SENEST SET
FAVORITTER

Strømmen 38, 8960 Randers SØ

Forretnings-/værkstedsejendom

9.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6066Type : Lager & Produktion

Forretnings-/værkstedsejendom mod befærdet indfaldsvej til Randers centrum

Forretnings-/ værkstedsejendom med tilhørende lagerafsnit samt kontor-/mandskabsafsnit med facadebeliggenhed mod befærdet indfaldsvej til Randers centrum.

Ejendommen består overordnet af forretnings-/værkstedsbygning (Strømmen 38) samt en fritliggende udstillings-/lagerhal (Strømmen 41), som pt. er udlejet samt en fritliggende trægarage (Grenåvej 22).

Forretnings-/ værkstedsejendommen er opført i flere tempi, og senest tilbygget med nyt værkstedsafsnit i 2007. Bygningen er opført med ydervægge i røde teglsten.

Værkstedsafsnittet, som består af 2 værkstedshaller på i alt ca. 1.200 m² er opført over en stålspærkonstruktion med en loftshøjde i kip på 8,5 meter og 4,7 meter ved facaderne. I hallen er der monteret punktudsugninger, ventilation, trykluft, olieudskiller. I den ene facade er der monteret 3 store aluhejseporte heraf 2 på ca. 5 x 5 meter og 1 på 5 x 6 meter. I den ene gavlende, er der monteret port på ca. 5 x 6 meter. Fra værkstedsafsnittet er der trappeadgang til frokostlokale, og mødelokale. I stueetagen er der adgang til et mindre mandskabsafsnit. Fra værkstedsafsnittet er der tillige adgang til 2 lagerlokaler, som p.t. benyttes til reservedelslagre. Fra det ene lagerlokale er der adgang til ejendommens kælder. Fra lagerlokalerne er der adgang til ejendommens forretnings-/kontorafsnit på ca. 500 m². I forretningslokalet mod Grenåvej, er der monteret facadevinduer i fuld højde.

Ejendommen kan også lejes - se sag 7631.

Ejendommens udenomsarealer er befæstet med asfalt.

Den fritliggende udstillings-/lagerhal er opført i 1992 over en stålspærkonstruktion. Tagkonstruktionen er sadeltag belagt med eternittagplader. Ydervæggene er opført i røde teglsten, og der er vinduesfacade i fuld højde mod Strømmen. Loftshøjden i kip er ca. 8 meter og ca. 4,5 meter ved facaderne. Gulvet er lagt i beton. Hallen, som ligger på egen særskilt og indhegnet grund, er uisoleret og pt. udlejet. I den ene gavlende er der monteret en aluhejseport på 5 x 5 meter.

Økonomi

Pris i kr.
9.200.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
81.996,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
33,-
Årlige driftsudgifter kr.
214.748,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
87,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2473 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6462 m²

Faciliteter

Kælder
Mødelokale
Sadeltag
Teglsten
Port
Lagerlokale
+Mere

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK