SENEST SET
FAVORITTER

Middelgade 6, 8900 Randers C

Historisk ejendom centralt i Randers

19.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 80503022Type : Grunde

 

- Masser af omdannelses muligheder
- Erhverv, bolig, hotel
- Historisk ejendom, tidligere Højskole Hotel og Biograf
- Klassiske detaljer
- Parkeringsmuligheder i gården

På en af Randers mest centrale placeringer sælges nu denne fantastiske og historiske ejendom, som mange Randrusianere på en eller anden måde har et forhold til, eller har besøgt da ejendommen tidligere bl.a. bød på biograf, højskole, hotel, revisionskontor og øvrige anvendelser som ejendommen måtte have haft gennem tiderne.

Ejendommen består af fire længer, som danner en fin gård, der er oplagt til parkering eller i fremtiden kunne det være en hyggelig gård til fremtidige boliger. Til ejendommen er der adressen ”Apotekerstræde 5”, som har egen matrikel på 248 m², der er udlagt til parkering.
Der er taget hensyn til købers projektfrihed, hvorfor ejendommen holdes fri for nye lejere. Så er køber frit stillet i relation til, hvordan potentialet i ejendommen kan udnyttes. I dag er alene et mindre areal udlejet som lager til en nærliggende erhvervsdrivende.

Ejendommen trænger til en kærlig hånd, uanset om man kigger på arealerne tidligere anvendt til tandlæge, revisionskontor eller selvfølgelig de tidligere biografsale.
Ejendommens nuværende indretning byder på flere publikums orienterede lokaler i stueplan, mindre kontorlokaler på 1 & 2 sal, og tidligere hotelværelser på flere af ejendommens øvrige arealer. I ejendommen findes også herskabelige værdier, smukke løsninger og dele af bygningskomplekset kan med fordel bevares grundet de mange historiske detaljer.
Randers er en alsidig by med plads til alle, og med ejendommens 4.398 m² er der mange muligheder. Middelgade 6 m.fl. er på nuværende tidspunkt ”kun” udnyttet som erhvervsareal, men ville være ideel til udnyttelse som både bolig- og evt. hotel i fremtiden.

Økonomi

Pris i kr.
19.500.000,-
Pris pr. m² kr.
12.679,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
4398 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1538 m²

Faciliteter

Gård
Parkering
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere