SENEST SET
FAVORITTER

Mariagervej 57, 8920 Randers NV

Butiksejendom

3.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5303RType : Detailhandel/butik

Særdeles præsentabel butiksejendom

Særdeles præsentabel og velholdt butiksejendom beliggende lige ved Mariagervej tæt på byens centrum.

Ejendommen har i en længere årrække været ejet af Byens Malerfirma, der driver malerforretning og Flüggerbutik. Ejendommen udbydes til salg, da Byens Malerfirma er flyttet til en større ejendom.

Ejendommen er indrettet med regulært butiksareal og personalerum i stueetagen, kontor og møderum på 1.sal, lagerrum i kælderen, samt tilbygget og integreret lager.

Bygningen indeholdende butikslokalet er i et plan og med delvis kælder. Facader er pudsede og malet sorte, og taget er fladt belagt med nyere tagpap. Der er fire store vinduespartier og et tilbagetrukket indgangsparti med skydedøre og to store vinduer. To af vinduerne samt indgangspartiet er af alu monteret med termoruder med gasfyld og de andre vinduer er af træ monteret med termoruder med gasfyld. Butikkens gulv er fortrinsvis belagt med linoleum, og der er gipslofter med lysarmaturer. Opvarmning sker med fjernvarme og varmetæppe ved indgangspartiet. Der er aircondition med køl i butikken. Fra butikken kan man gå op i den anden bygning, der indeholder personalerum og kontor/møderum. Fra butikken er der trappe ned til kælderen, hvor der er lager og adgang til det tilbyggede lager.

Bygningen indeholdende personalerum og kontor er oprindelig en villa i et plan med fuldt udnyttet tagetage og fuld kælder. Der er saddeltag med halvvalm belagt med lysegrå betontagsten fra ca. år 2000. Bygningen har vinduer og døre i plast monteret med termoruder. Personalefaciliteterne består at et dejligt frokostrum, et flot toilet og disponibelt areal. Der er trappe op til tagetagen, der er indrettet med to store sammenhængende kontorrum, hvor der er udgang til terrasse mod Mariagervej. Endvidere er kopirum og et flot toilet. Tagetagen opvarmes med fjernvarme via radiatorer, og der er aircondition med køl.
Fra trappeopgangen kan man komme ud på bagsiden af ejendommen og man kan komme ned i kælderen, hvor der er indføring af fjernvarme og vand, samt arkivrum.

På bagsiden af bygningen er der tilbygget et lager opført i træ og med facader af brædder i klink, og fladt tag med tagpap og ovenlysvinduer. Størstedelen af lageret er isoleret og opvarmes af varmepumpe. Der er fast gulv i beton., der er malet. Adgang til lageret fra terræn via solid dobbeltdør i stålkonstruktion med træbeklædning.

Der er er parkering på selv ejendommen, og lige ved fortovet ud for ejendommen, samt mulighed for parkering i nærområdet.

Byens Malerfirma ejer tillige ejendommen Brynhildsvej 2, der er en villa, der p.t. er udlejet. Denne ejendom kan tillige købes med eller uden lejekontrakt.

Ejendommen kan tillige lejes til en årlig leje på kr. 330.800 - se sagsnr. 7121R.

Økonomi

Pris i kr.
3.975.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.769,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
67,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
582 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
490 m²

Faciliteter

Arkivrum
Gipslofter
Toilet
Indgangsparti
Kælder
Lagerrum
Møderum
Parkering
Saddeltag
Terrasse
+Mere

Teknik

Aircondition
Fjernvarme
Køl
Radiatorer
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK