SENEST SET
FAVORITTER

Clausholmvej 24, 8960 Randers SØ

Kombineret bolig og erhverv

4.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5646RType : Andre typer

 

Særdeles velbeliggende, præsentabel og velholdt ejendom med bolig og erhverv.

De tre private bygninger danner en lille trelænget gård, og erhvervsbygningen er helt regulær og anvendelig til mange formål.

Der drives p.t. autoværksted, der tillige kan overtages om ønsket.

Villa:
Ydermure af teglsten, der er pudsede og malede. Der er saddeltag med kvartvalm belagt med bølgeeternitplader, og veluxvinduer med termoruder. Vinduer i facader fra 2013 er af træ/alu monteret med termoruder, og vinduer i udestue fra 2018 er af træ/alu monteret med termoruder. Udestuen er forsynet med elektriske markiser.
Der er gulvvarme i hele stueetagen, og gulve i stuer er af træ, og forgang, baggang, køkken og badeværelse og udestue er med klinker. Der er ludede trælofter. I tagetagen er der radiatorer og en varmepumpe i soveværelset, og trægulve med tæpper. Klinkegulve i toiletrum.
Stueetagen indrettet med stor bryggers, der anvendes som forgang, og indeholder grovkøkken og vaskeri. Herfra adgang til stort lækkert badeværelse (oprindeligt forberedt til spa) og til køkken. Herfra der åben adgang til stor stue med udgang til lukket terrasse og videre til stor lys udestue med bræddelofter i kip. Fra stuen er der åben trappe til tagetagen, der er indrettet med lille fordelingsgang til soveværelse, to værelser og toilet.

Sidebygningen:
Opført i samme materialer som villaen, og stueetagen er totalt renoveret i 2002 fra stald til nuværende indretning og stand med nye indermure med isolering, epoxybehandlede betongulve, lofter beklædt med troltectplader og vinduer i plast monteret med termoruder. Bred aluhejseport til indkørsel for parkering af personbil m.v. Opvarmning med caloifereblæser. Der er stort toiletrum med mulighed for etablering af bad. Mulig for indretning af hobbyrum, gildesal o. lign. samt garage (som nu).
Tagetagen er udnyttet og indrettet til beboelseslejlighed i meget flot stand. Adgang direkte fra udvendig trappe i gavl. Udlejet på tidsbegrænset lejekontrakt.

Garagen:
Koldhal med facader i stålprofilplader og med saddeltag belagt med bølgeeternitplader. Betongulv. Adgang via skydeport.

Erhvervsbygningen:
Dels opført i gasbetonblokke, der er skalmurede med teglsten, og dels opført som koldhal/maskinhus med beklædning af stålprofilplader. Gennemgående saddeltag belagt med bølgeeternitplader og med ovenlys.
Den forreste del er indrettet til autoværksted, og der er aluhejseport i gavlen og i facaden. Stort åbent værksted og lille kontor. Opvarmning med caloifereblæser. Vinduer af træ monteret med termoruder. Der er befæstet areal foran porten og på siden af bygningen til bremseprøvestand og vaskeplads. Der er adgang fra værkstedet til koldhallen via skydeport.
Koldhallen/maskinhuset har dels betongulv og dels sf-sten (tilbygning) og der er skydeport i gavlen. Der er installeret forsyningsanlæg af halm og herfra går pipeline i plastrør til halmfyret, der er installeret i en separat bygning.

Fyrrum:
Mindre murstensbygning, hvor der dels er fyrrum med installeret halmfyr, der p.t. opvarmer hele ejendommen, og dels disponibelt rum.

Hønsehus:
Til havemøbler m.v. Trænger til renovering.

Tekniske anlæg:
Opvarmning - ejendommen opvarmes p.t. med halmfyr, og den årlige fyringsudgift andrager ca. kr. 16.000. Der er oliefyr som back-up ved evt. svigt af halmfyr.

Vand:
Ejendommen er tilkoblet almindeligt vandværk.

Kloak:
Ejendommen har septiktank, der tømmes en gang årligt af Randers kommune.

Elektricitet
Ejendommen er tilkoblet almindeligt elværk, og ejendommen er hovedsikret med 63 Amp.

Olietank:
Der er nedgravet olietank fra 1965, der er afblændet og ude af drift. Afblænding er sket under tidligere ejer.

Igangværende autoværksted:
Autoværkstedet/virksomheden kan overtages efter nærmere aftale. I modsat fald ryddes dette efter nærmere aftale med køber.

Villa og lejlighed:
Såfremt køber ikke selv ønsker at bebo villaen, er sælger interesseret i indgå en lejekontrakt.
Lejligheden i sidebygningens tagetage er udlejet på tidsbegrænset lejekontrakt, der udløber 1. februar 2024. Den nuværende lejer anses for at være interesseret i at forblive lejer.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.600.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
60.000,-
Pris pr. m² kr.
4.894,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
64,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.537,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
106,-

Lokalet

Etage areal
940 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10514 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Garage
Toilet
Gård
Parkering
Saddeltag
Skydeport
Teglsten
Terrasse
Trægulve
Hobbyrum
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Oliefyr
Radiatorer

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere