SENEST SET
FAVORITTER

Strandvej 20, 8970 Havndal

Fritids- og feriested

3.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81300192Type : Andre typer

 

•Skøn beliggenhed midt i naturen
•Charmerende stråtækt 4-længet lystejendom på 331 m²
•Festsal med plads til op mod 80 gæster
•Indrettet med op til 40 sovepladser
•Stort grundareal på 123.496 m²
Fjord-centret er en charmerende stråtækt 4-længet lystejendom, oprindeligt kaldt “Karensminde” fra 1880. Lystejendommen er nu ombygget til et dejligt fritids- og feriested med plads til rigtig mange såvel festglade som overnattende gæster. Ejendommen har et samlet etageareal på 331 m².
Der er 40 sovepladser i huset, og masser af plads til telte eller campingvogne udenfor. Huset rummer et stort køkken med alle de nødvendige faciliteter, festsal med plads til 80 spisende gæster, stor opholdsstue og grupperum (med plads til ca. 40 spisende gæster), hyggelig pejsestue, sovesal og flere mindre 2-4 pers. værelser, samt gode bade- og toiletforhold. På den store naturgrund findes petanquebane, badmintonbane, stor bålplads og fodboldbane.
Ejendommen har tidligere været anvendt af spejdere, men har i nuværende ejers ejertid været anvendt til udlejning som fritidshus på både dags- og weekendbasis. Ejendommen står i dag registreret som bygning til feriekoloni, vandrehjem og lign. bortset fra sommerhus. Udlejningen har som gennemsnit de seneste 10 år givet ca. kr. 225.000 i årlige lejeindtægter, og dette har mere eller mindre været uden at bruge penge og kræfter på annoncering m.v.
Fjord-centret, der er omgivet af natur og grønne arealer, indbyder til naturoplevelser og udeaktiviteter. Der er gode muligheder for aktiviteter, f.eks. badminton, petanque, orienteringsløb eller måske en fodboldkamp, snobrød, skumfiduser og hyggelige historier. Området er også velegnet til gåture i al slags vejr. Slå et smut ned til søerne, gå en tur i skoven, tag waders på og gå ned til fjorden med en fiskestang eller tag en soppe/badetur i vandet – mulighederne er mange.
Ejendommen kan ligeledes anvendes som jagtejendom.
Med den skønneste beliggenhed lige midt i naturen, omgivet af skov, fjord, hav, lystbådehavn og badestrand, danner Fjord-centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskoleture, kurser/møder, firma-arrangementer mm. Her er der en hyggelig og afslappende stemning, som gør stedet til en lille oase – midt i naturen!
Fjord-centret er beliggende midt i den skønne natur ved Randers Fjords udmunding i Kattegat. Her er skov, strand og havn - og vel noget af det bedste fiskevand i Danmark.
Lystbådehavnen og stranden er altid et besøg værd. Hos Dagli’Brugsen Råby kan du få alle de daglige fornødenheder og på campingpladsen udlejes småbåde til f.eks. fiskeri.
Ejendommen ligger midt i naturpark Randers Fjord samt i nærheden af lyst- og færgehavnen, som er under udvikling.

Økonomi

Pris i kr.
3.250.000,-
Pris pr. m² kr.
9.819,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.958,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
12,-

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
123496 m²

Faciliteter

Bad
Opholdsstue
Toiletforhold
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere