SENEST SET
FAVORITTER

Møllevej 4, 8300 Odder

"Det gamle vandværk" - flot og mulighedsfyldt erhvervsejendo

1.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1905084Type : Kontor

"Det gamle vandværk" - flot og mulighedsfyldt erhvervsejendom

Søger jeres klinik nye lokaler, eller mangler I de perfekte omgivelser til at etablere jeres kontorfællesskab eller virksomhed i? Så bør I se nærmere på denne attraktive og velholdte erhvervsejendom i Odder, som oprindeligt dannede rammerne for Odder vandværk.

Med adresse på Møllevej 4 får I glæde af en idyllisk beliggenhed på "Liljen Ø", hvor der er udsigt til Odders gamle vand -og dampmølle. Samtidig er I centralt placeret i byen med nærhed til gågaden og offentlige transportforbindelser i form af bus, tog og letbane.

Ejendommen ligger på en 741 m2 stor grund og strækker sig over kælder, stueplan og en førstesal med et væld af anvendelsesmuligheder for den rette ejer. De tre etager rummer i alt 291 etagemeter med en delevenlig planløsning, som muliggør en opdeling af bygningen til flere brugere. Hertil hører også gode parkeringsfaciliteter og to garager, der i øjeblikket er korttidsudlejet. I kan også træde udenfor i den tilhørende gård og trække frisk luft eller spise frokost under åben himmel.

Indenfor præsenterer alt sig i pæn stand med lyse vægge, et behageligt lysindfald og en indbydende stemning, hvor både I og jeres kunder vil føle jer tilpasse. Stueplan gemmer på 195 m2, der udfolder sig fra den brede fordelingsentré, som forbinder jer til to toiletter og et fint personalekøkken. Etagen rummer også fem kontorer, der alle er fleksible i indretningen - hvad enten I ønsker at bibeholde den enkle opdeling eller etablere storrum, kursuslokale og klinik.

På førstesalen finder I ét stort rum på 48 m2 med loft til kip, fritlagte loftbjælker og lysindfald fra ovenlysvinduerne. Heroppe kan I arrangere jer med et åbent kontorlandskab eller et hyggeligt mødelokale.

Kælderens 48 m2 indeholder tre disponible rum.

Skal denne erhvervsejendom danne rammerne for jeres virksomhed? Book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontorfællesskab

Økonomi

Pris i kr.
1.950.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.234,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
91,-

Lokalet

Etage areal
243 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
741 m²

Faciliteter

Gård
Frokost
Kontorlandskab
Kælder
Mødelokale
Parkeringsfaciliteter
Toiletter
Udsigt
Mødelokale
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere