SENEST SET
FAVORITTER

Rude Havvej 105, 8300 Odder

Flot liebhaver ejendom med erhverv

5.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301346Type : Andre typer

Flot liebhaver ejendom beliggende i Rude by, med kort afstand til Odder samt til Saksild.

Ejendom beliggende i Rude by, blot 5 km fra Odder, 2 km fra Saksild strand og 20 km fra Aarhus. Med udsigt over Norsmindefjord og grønne marker i landsbyen Rude, som har et godt socialt sammenhold. Ca. 1 km fra ejendommen ligger Saksild skole, som går op til 7. klasse.

Boligen er yderst præsentabel i 2 plan med samlet areal på 357 m2. Gennem den flotte hoveddør træder du ind i en lys hall med en flot trappe til 1. sal, i et åbent rum med fritliggende bjælker. Det store spisekøkken med direkte adgang til haven emmer af idyl. I forlængelse med køkkenet er der stor spisestue med plads til hele familien. Stuen er på ca. 100 m2 og her er der mulighed for hygge foran pejsen, eller at vælge en bog fra den store bogreol. I gavlen er det stort vinduesparti med frit udsyn til den parklignende have og den smukke natur. Stueplan indeholder også godt kontor, badeværelse med bruseniche, samt stor baggang/bryggers med adgang til viktualierum.

På 1. sal er der stue, soveværelse med walk-in, 2 gode værelser med hems, samt stort badeværelse med kar og brus. Alle rum på 1. sal med de oprindelige fritlagte bjælker. Boligen opvarmes via pilefyr, som er placeret i bryggeset.

I de oprindelige længer er der hestestald med plads til 4 heste, stort værksted, lejlighed på 90 m2 samt kontor og showroom. Gårdspladsen er belagt med herregårdssten og der er isoleret garage med god plads til 2 biler.

Erhversdelen består af liberalt erhverv med kontor, showroom, møderum, badeværelse. Desuden er der i gennem årene bygget yderligere 3 fuldisolerede haller som i dag benyttes/udlejes til møbelpolstrer og inventarsnedkeri. Alt erhverv opvarmes af separat stokerfyr. Udearealerne er
belagt med sten med ramper og let adgang til lastbiler. Med nuværende lejere er der en årlig lejeindtægt på over kr. 300.000,-

Udover bolig og erhverv der en parklignede have, som næsten udelukkende består af græs, og desuden omgrænses ejendommen af egne græsmarker og træer.

En unik ejendom med smuk beliggenhed, som nemt kan anvendes til flerfamilie bolig(er), udlejning, erhverv – her sætter kun fantasien grænsen.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv

Økonomi

Pris i kr.
5.395.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
194.954,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14219 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Garage
Hall
Spisekøkken
Møderum
Viktualierum
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK