SENEST SET
FAVORITTER

Industriparken 2, 8961 Allingåbro

Velholdt kontor- og produktionsejendom

2.675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2206081Type : Lager & Produktion

Velholdt kontor- og produktionsejendom i Allingåbro sælges

Centralt beliggende i Allingåbro i et lokalt erhvervsområde med gode offentlige transportmuligheder og en central placering i forhold til Auning og Randers, finder du denne velholdte kontor- og produktions/lagerejendom. Allingåbro er en by på Djursland med 1.801 indbyggere beliggende 6 km nordvest for Auning, 22 km øst for Randers og 41 km vest for kommunesædet i Grenaa. Byen hører til Norddjurs Kommune og ligger i Region Midtjylland.

Nuværende ejer overtog ejendommen tilbage i 2004 - den gang husede ejendommen flere lejemål, som ejer de løbende år lavede om til selv at kunne benytte hele ejendommen til egen virksomhed. Der er derfor rig mulighed for, at opdele ejendommen i flere lejemål, hvis dette ønskes.

Græsarealet ud mod Hovedgaden har tidligere tilhørt kommunen. Nuværende ejer fik muligheden for at tilkøbe dette, hvorfor der er stor mulighed for at lave dette areal om til parkering, adgangsareal eller sågar udstillingsgrund til bl.a. biler og maskiner.

Selve ejendommen består af 2 velholdte bygninger.

Den ene bygning, som er fra 1987 er på 140 m² og anvendes til kontor. Bygningen indeholder indgang, flere kontorer, tekøkken samt toiletfaciliteter. Bygningen har været anvendt til forskellige formål. Loftet er isoleret med 200 mm mineraluld og vægge er udført som 35 cm hulmur. Vinduer og døre er for ca. 5 - 6 år siden udskiftet.

Vinduerne er monteret med tolags energirude. Den opvarmes med varmepumpe samt el-paneler og el-gulvvarme. Der er monteret styring på luft/luft varmepumper samt el-paneler og el-gulvvarme til regulering af korrekt rumtemperatur.

Den anden bygning, som er bygget i samme år er på 676 m² og har været anvendt til produktion/undervisning/kontor/lager m.m. Bygningen er opført, så der kunne være 3 lejemål med hver sin port. Bygningen har flere haller og der er køkkenarrangement i en hal. Derudover er der indgang, kontorforhold og lagerrum. Bygningen har også været udlejet til et trykkeri samt en fysioterapeut. Skråloft er isoleret med 200 mm mineraluld. Ydervægge er udført som 35 cm hulmur. Vinduerne er monteret med tolags energirude. Ovenlysvinduer er monteret i det skrå tag. Ovenlyset er et kuppelovenlys. Yderdøre er monteret med tolags energirude. Vinduer og døre er for ca. 5 - 6 år siden udskiftet.

Portpaneler af stålplader er med isolerede fyldninger. Massiv skydedør er med isolerede fyldninger og beklædning på begge sider. Terrændæk er udført af beton med slidlagsgulv. Gulvet er isoleret med 150 mm leca under betonen. Bygningen opvarmes med varmepumpe samt el-paneler. Der er monteret flere varmepumper, som producerer luftvarme til rumopvarmning. Varmepumpen er typen luft/luft, hvilket vil sige at varmepumpen er et splitanlæg med en udedel og en indedel. Luftvarmepumperne forsyner lokalerne med varme.

Alt i alt en velholdt ejendom, med et hav af anvendelsesmuligheder velbeliggende i Allingåbro.

Af ekstraudstyr som medfølger i handlen, kan bl.a. nævnes:

200 Amp. strøm
Varmepumper i alle rum undtagen lageret.
Separat serverrum, der kan aflåses.
Fiber er lagt ind.
Der er netværk rundt i rummene, også forbundet til forhuset så alt kører i ét netværk.
Der er alarm- og videoovervågning i hele bygningen, forhuset kører på separat alarmzone. Begge dele bliver siddende og køber kan overtage alarmaftale med Hardi V.
Der er et attraktivt energiforbrug.
Special relæer for tilslutning af CNC maskiner (63 og 32 amp) sidder i tavlen.
Der er spånsug i bygningen, hovedrøret er koblet til en blæsermotor og der er 20" container for opsamling af spåner. Dette anlæg bliver stående, hvis køber har et ønske herom.
Der er 5 sektioner pallereoler på lageret, der bliver stående.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Produktionsejendom
Lagerejendom

Økonomi

Pris i kr.
2.675.000,-
Pris pr. m² kr.
3.278,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.257,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
81,-

Lokalet

Etage areal
816 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4249 m²

Faciliteter

Hall
Tekøkken
Lagerrum
Paneler
Parkering
Toiletfaciliteter
Port
Lager
Kontor

Teknik

Alarm
Fiber
Gulvvarme
Videoovervågning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere