SENEST SET
FAVORITTER

Stationsplads 2, 8500 Grenaa

Projektejendom med lager/opbevaring sælges i Grenaa

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2008031Type : Lager & Produktion

 

Beskrivelse.
Ejendommen er opført i 1909 og senere i 1976 tilbygget med en lagerbygning.

Bygningen har været anvendt til postomdeling og kontorfaciliter. Bygningen har facade af mursten og tegl på taget. Vinduerne i kontorbygningen er skiftet til plastikrammer, hvorimod vinduerne i lagerbygningen er af ældre dato.

Der er kælder, stue og første sal samt loftrum i kontordelen. Kælderen er indrettet med ældre toiletter/badeforhold, fyrrum og flere opbevaringsrum samt et lille værksted. Der er krybekælder. Der er en udgang og 2 trappeopgange til stueetagen. Stueetagen har flere kontorer og et storrumskontor samt toiletforhold og adgang til lageret.

Der er 3 indgange til stueplan. Der er indgangsparti, hvor der er opgang til første sal og nedgang til kælder. Der er klinker og linoleum på gulvet. Der er et stort areal der har været anvendt til kundebetjening samt flere kontorer og en sikkerhedsboks. Der er en nedgang til kælder og en udgang.

Derudover er det en tilbygning fra 1976 som har været anvendt til postsortering. Det udgøres af et stort lagerrum og en mindre rum med 3 porte. Derudover er der flere mindre rum , der kan anvendes til lager. Der er flere toiletter. Der er gode til og frakørselsforhold til lageret. Langs lagerbygningen er der yderligere en træbygning som kan anvendes til kold lager eller opbevaring. Der er også nedgang til en kælder som indeholder flere rum til opbevaring. Der er også en udgang fra kælderen og opgang til stueetagen.

Første salen er indrettet til kontorer og velfærdsfaciliteter. Der er vel 9 kontorer, tekøkken og toiletforhold. På loftet er der arkivrum. Loftet kan udnyttes mere til arkiv end det bliver udnyttet i dag. Der er udviklingsmuligheder.

Udenomsarealer.
Ved siden af kontorbygningen er der en fin aflåst gård til cykelparkering. Langs kontorbygningen på den anden side er der en bred indkørsel med aflåst port til lagerbygningen. Der er også god plads til parkering og oplagring ved lagerbygningen.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lagerbygning
Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.901,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
32,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1041 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2393 m²

Faciliteter

Arkiv
Cykelparkering
Gård
Indgangsparti
Kælder
Tekøkken
Lagerrum
Loftrum
Opbevaringsrum
Parkering
Storrumskontor
Toiletter
Krybekælder
Port
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK