SENEST SET
FAVORITTER

Vestre Skovvej 1, 8500 Grenaa

Flot kontorejendom i Grenaa til salg

9.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4180409Type : Kontor

 

Beliggenhed
Grenaa er en havneby og købstad i Østjylland med ca. 14.800 indbyggere. Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat. Byen er desuden også den østligste by i Jylland. Fra Grenaa er der ca. 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og ca. 60 kilometer til Aarhus. Endvidere forbinder den nye letbane Grenaa med Aarhus.

Ejendommen ligger med facade mod Aarhusvej, og der er 1,5 km til centrum.

Beskrivelse
Ejendommen er opført i 1987 og har tidligere fungeret som politistation. Bygningen er på 3.468 m² inkl. en højloftet kælder på 1.423 m². Derudover er der garageanlæg på 301 m². Bygningen er opført i røde mursten med tegl på taget og med vinduer i metalrammer.

Stueetagen er indrettet som administrationsområde med kontorer i varierende størrelser, toiletforhold og trappeopgang samt nedgang til kælderen.
Første sal er ligeledes indrettet med flere kontorer og toiletforhold. Gulvene er belagt med vinyl og der er installationskanaler langs vinduerne.

Ca. halvdelen af kælderen er med plan udgang til terrasse og til gårdrum/p-pladser. Denne del af kælderplanet fungerer således som stueplan, og har godt lysindfald. Resten af kælderarealet er under jordoverfladen. Kælderen/stueplan er indrettet med kantine med flisegulv og udgang til terrasse, omklædningsforhold, toilet, skydebane og mange depotrum.

Der er to tilkørselsmuligheder fra overliggende parkeringsplads til det lukkede parkeringsareal ved kælder arealet. Garageanlægget er ligeledes opført i mursten med tegl på taget og indeholder overdækket carport og depotrum.
Ejendommen rummer mange forskellige muligheder såsom liberalt erhverv, undervisningsformål mv. Den nuværende lokalplan giver udelukkende anvendelse til politistation. Køber må være indstillet på, at en lokalplan ændring er nødvendig for anden anvendelse.
Vi gør opmærksom på, at der er mulighed for merbebyggelse, da Lokalplanen siger 40 procent og der er p.t. kun udnyttet ca. 27.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv
Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
9.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
108.498,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
31,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3468 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12941 m²

Faciliteter

Depotrum
Flisegulv
Toilet
Gårdrum
Kantine
Kælder
Omklædningsforhold
Parkeringsplads
Terrasse
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK