SENEST SET
FAVORITTER

Kirkegade 21, 8963 Auning

Attraktiv projektgrund til boligformål

6.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1903148Type : Grunde

 

Norddjurs Kommune har længe ønsket et nyt attraktivt boligområde i Auning. Efterspørgslen på boliger der er bynære og ligger tæt op af grønne omgivelser, har været stor, dette bliver en realitet nu.

Beliggenhed
Auning er i positiv udvikling og betragtes som en "hovedby" for den vest-lige del af Norddjurs Kommune. I dag huser Auning 3.000 indbyggere, og tilvæksten har været stigende de sidste par år. Ejendommen/grunden ligger centralt i Auning på Kirkegade, med gode tilkør-selsforhold og kort afstand til
indkøbsmuligheder og det bynære miljø.
Kommunen har igangsat diverse initiativer til, at styrke Aunings og Djurslands positive udvikling, når Letbanen Aarhus - Grenaa er i funktion.

Lokalplanen giver mulighed for opførsel af både rækkehuse og fritliggende villaer eller en kombination heraf. Grundarealet udgør 28.814 m². Området må anvendes til boliger i form af tæt-lav boligbebyggelse rækkehuse, eller åben-lav boligbebyggelse i form af enfamiliehuse, samt interne boligveje, parkering og fælles friarealer. Ved udstykning til tæt-lav boligbebyggelse skal grundstørrelsen mindst være 200 m² og maksimalt 400 m². Ved åben-lav, skal grundstørrelsen mindst være 700 m² og maksimalt være 1.500.

Dermed gives der anledninger til, at tilpasse den konkrete bebyggelse til de markedsforhold, som gør sig gældende i dag, samt egne ambitioner.

Ejendommen
Ejendommen har tidligere været gartneri og blev nedlagt i 2012. Ejen-dommen overdrages som byggegrund, og handelsprisen tillægges moms.

Der har været foretaget miljøundersøgelse af Niras, og ejendommen er på det grundlag ikke kortlagt som forurenet. Ejendommens jordbundsforhold er dog ikke undersøgt.

For yderligere information, kontakt Nordicals Aarhus. Vi fremsender de fornødne dokumenter vedrørende sagen.

Økonomi

Pris i kr.
6.750.000,-
Pris pr. m² kr.
234,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.738,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
28814 m²

Faciliteter

Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere