SENEST SET
FAVORITTER

Haurowitzvej 1, 8700 Horsens

Butik - bageri/baglokale samt lejlighed

1.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 72 16 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6981100Type : Detailhandel/butik

Bageri med butik og lejlighed - investeringsejendom

På Sundvej, med meget stor synlighed, ligger denne ejendom der i dag indeholder bagerbutik, bageri, samt en lejlighed på 1. sal som i dag bruges til kontorer og personalerum.
Her er to muligheder. Man kan købe en bagerbutik i drift, med inventar, goodwill og kundeportefølje. En anden mulighed er at købe den som investering. Her vil kunne laves en lejlighed til udlejning på 1. sal samt en butik med bageri eller andet i stueplan. Skal ejendommen skilles ad i bolig og erhverv må der påregnes en modernisering. En 1. års forrentning efter renovering forventes at ligge på omkring 6,5 %.
Ejendommen har en meget synlig beliggenhed med parkering lige foran butikken. Fra ejendommen er der gode busforbindelser til centrum/banegården.
Indretning stueplan: Butik med 2 udstillingsvinduer. Bageri med indgang til køle og stort fryserum. Herfra er der direkte udgang til Sundvej. Baglokale. Stort disp. rum. Kælder: Lager. Personalerum. 2 disp. rum. 1.sal: Entre. Stue med kvist. Soveværelse med udgang til mulig tagterrasse. 2. sal: Disp. loftrum.
Alt i alt en ejendom med rigtig mange muligheder. En ejendom vi gerne viser frem. Er der spørgsmål kan Henning Reinholdt kontaktes på 3052 6007. Kontakt RealMæglerne Horsens på tlf. 72 16 17 00 eller 8700@mailreal.dk for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Bageri

Økonomi

Pris i kr.
1.295.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
169 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
186 m²

Faciliteter

Fryserum
Kælder
Loftrum
Parkering
Parkering
+Mere

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere