SENEST SET
FAVORITTER

Sejet Bygade 19, 8700 Horsens

Stor erhvervsejendom med bolig

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KOE1555Type : Andre typer

 

John Frandsen Erhverv udbyder stor erhvervsejendom med tilhørende bolig.
 
Ejendommen er beliggende i den lille herlige landsby Sejet med kun 5 km. ind til Horsens og i skønne naturomgivelser med kort afstand til vandet. Selvom der ikke er mulighed for indkøb i byen, tager detikke mere end 5 minutter at køre til nærmeste dagligvarebutik i Horsens. Der er ingen skole i byen, men den nærmeste skole ligger ikke langt herfra inde i Horsens, hvor der er cykelsti hele vejen. Derer ligeledes busstop lige ude foran ejendommen, bl.a. med skolebusordning til den nærliggende Højvands Skole, hvilket gør offentlig transport til Horsens meget nem. I sommeren 2023 etableres en ny omfartsvej (se vedlagt bilag), som giver endnu kortere afstand til motorvejen.
 
Ejendommen indeholder en stor bolig på 172 m² samt erhvervslokaler på 621 m². Boligen ogerhvervet er sammenbygget og derfor registreret som én bygning. Boligen indeholder indgang, bryggers, åben køkken alrum som bliver brugt til spisestue med trappeop til 1. salen. På 1. salen er indrettet stor flot stue med store vinduer ud til en stor altan med enfantastisk udsigt. Ligeledes er indrettet flere værelser, walk in closet og et nydeligt badeværelse. Udenfor findes en rigtig fin sydvendt terrasse samt en nydelig have.
 
Der er direkte adgang fra boligen ind til erhvervslokalerne, som omfatter nogle pæne kontorlokaler, mødelokale, stor kantine, omklædningsrum med toilet og bad samt flere toilettet. Fra administrationsdelen er adgang til produktions og lagerlokalerne, som er indrettet som ét stort rummed en port i den ene ende. I området omkring porten er etableret et særskilt rum via lette vægge, meget anvendelig til pakkeområde.
 
I erhvervsdelen er installeret tyverialarm, industri udsugningsanlæg og installationer for trykluft. Der er ligeledes lagt 60 ampere ind i bygningen.
 
Udenfor er en stor del af grunden udlagt i asfalt til afsætning, opbevaring og/eller parkering.
 
Ejendommen kan anvendes til mange former for produktion, lager, handel, opbevaring mm.
 
Har man kun brug for erhvervslokalerne og ikke boligen, kan denne nemt udlejes.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
4.407,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
793 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4012 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Kantine
Mødelokale
Omklædningsrum
Parkering
Terrasse
Port
Køkken
Lager

Teknik

Tyverialarm
Udsugningsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere