SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 238, 8700 Horsens

Blandet bolig og erhverv

2.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 115731Type : Andre typer

Velbeliggende i Lund, tæt ved motorvej E45

Ejendommen er beliggende i Lund, som gennem de seneste år har været gennem en rivende udvikling - byen vokser støt og roligt - antallet af tilflyttere til byen har været markant de seneste år - og flere og flere erhvervsvirksomheder vælger også at slå sig ned i Lund på grund af den meget korte afstand til motorvejen og placeringen i forhold til alle landsdele. En ejendom som denne, hvor man udover en velholdt bolig på 164 m² får 230 m² lagerhal samt 72 m² erhverv, der kan udnyttes til liberalt erhverv.

Boligdelen indbyder med fin stor entre med adgang til den 6 m² store kælder, stor spisestue, som også kan anvendes til værelse, pænt og velholdt køkken fra 2000 med fin spiseplads samt kæmpestor vinkelstue med gode indretningsmuligheder. Fra stuen er der trappe til tagetagen, hvor der er stor repos, der kan bruges til kontor, (bruges p.t. som barområde), stort soveværelse med udgang til svalegang, børneværelse med skabsvæg samt dejligt badeværelse fra 2001 med brusebad, spabad, toilet samt håndvask.

Erhvervsdelen på de 72 m² har særskilt indgang udefra. Erhvervsdelen indeholder entre (herfra adgang til køkkenet), ældre men velholdt badeværelse med brusebad, toilet og håndvask, stort kontorrum med skabsvæg og sidst, men ikke mindst, 2 værelser/kontorer. Horsens Kommune har indikeret, at erhvervsdelen vil kunne laves om til beboelse - denne vil f.eks. være særdeles velegnet til teenageafdeling for den pladskrævende familie.

Her er tale om en ejendom hvor anvendelsesmulighederne er mange - det er kun fantasien, som sætter begrænsninger.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.950.000,-
Pris pr. m² kr.
6.330,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.720,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
53,-

Lokalet

Etage areal
466 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1099 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Spiseplads
Kælder
Spabad
Svalegang
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere